(Poistunut julkaisusta)

Liikenneasemamyyjä Neste K Karjalankatu, Rauma
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020

Liikenneasemamyyjä Neste K Karjalankatu, Rauma


Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Halutko kesätyön, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja mielekkäissä työtehtävissä? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan kesätyöntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia.


Haluamme innostuneen työntekijän huolehtimaan osaltaan siitä, että asiakaspalvelukokemus liikenneasema Neste K Karjalankadulla ylittää tänä kesänä asiakkaidemme odotukset. Työskentelet miellyttävässä ja uudistetulla asemalla Rauman keskustassa. Kokemus tai koulutus alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi. Ravintola-alan koulutus on extraplussaa.


Odotamme sinulta
-hygeniapassia
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- kiinnostusta alaan
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- Vähintään 18-vuoden ikää


Kesätyö meillä opettaa asiakaspalvelutaitoja ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset suomalaisen ketjun etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Tarjoamme sinulle
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi


Liikenneasema toiminta on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.


Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Kesätyöntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Tehtävä on määräaikainen kesätyö. Aloitus sovittaessa vaikka heti.
Lisätietoja tehtävästä antaa Marko Koistinen marko.koistinen@nestek.fi.
Lähetä hakemuksesi 31.3.2020 mennessä osoitteeseen marko.koistinen@nestek.fi.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.