(Poistunut julkaisusta)

Liikenneasemakokki, ABC Alavus, Alavus
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018
Etsitkö kesätyötä keittiön työtehtävissä? Onko itsenäinen työnteko sinulle jo tuttua, ja nautit sekä á la carte että lounaspöydän antimien valmistamisestä?

Etsimme Alavuden ABC:lle kahta liikenneasemakokkia kesäksi 2018. Liikenneasemakokin työ on monipuolista, sillä se pitää sisällään kaikkia keittiön tehtäviä. Valmistat á la carte annoksia, pizzoja, pikaruokia ja seisovan pöydän antimia. Teet myös esivalmistelua, astiahuoltoa sekä ylläpidät siisteyttä. Sinulla on jo keittiöalan kokemusta itsenäisestä työnteosta kiireenkin keskellä.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan talven/kevään aikana, mutta sinun pitäisi pystyä aloittamaan viimeistään toukokuun lopulla. Työt kestävät elokuun loppuun saakka. Työtunteja on kesällä tarjolla noin 75 h / 3vk. Työvuoroja on tarjolla liikenneaseman aukioloaikojen mukaisesti. Palkkauksessa noudatamme MaRaVa TES:iä.

ABC Alavus sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Alavuden keskustan välittömässä läheisyydessä, kantatie 66:n varrella. ABC tarjoaa asiakkailleen suussa sulavat annokset à la carte listalta, noutopöydästä ja Hesburgerista ystävällisen palvelun kera. ABC:n yhteydessä asiakkaita palvelee myös market tuotteineen.


Edellytämme sinulta

Aiempaa kokemusta / koulutusta kokin työstä
Itsenäistä työotetta
Aitoa kiinnostusta maukkaan ruoan valmistukseen
Hyvää paineensietokykyä ja ripeää työotetta
Joustavuutta
Positiivista asennetta
Hygieniapassia ja salmonellatodistusta.


Tarjoamme sinulle

Monipuoliset työtehtävät
Tilaisuuden kehittää itseäsi kokkina
Kattavan perehdytyksen tunnetulla asiakkaallamme
Mukavat työkaverit
Valtakunnallisen StaffPointin tuen ja edut työsuhteesi ajan.


Kiinnostuitko?

Hae tehtävää täyttämällä hakemus osoitteessa www.staffpoint.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmat kokemuksesi, koulutuksesi ja millainen tilanteesi on tällä hetkellä. Käsittelemme hakemuksia jo haun aikana, joten varmista mahdollisuutesi ja toimi jo tänään.


Lisätietoja

Julia Vuorela
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
Kampusranta 9 C, 60320 Seinäjoki
Vaasanpuistikko 13, 3.krs, 65100 Vaasa
0438268329
julia.vuorela@staffpoint.fi