(Poistunut julkaisusta)

Liikenneasema-/keittiötyöntekijä, Neste Häijää (Sastamala)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2020

Asiakkaamme Neste Häijää tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia palveluja vaativallekin kuluttajalle. Palveluihin kuuluvat kahvila- ja myymälätuotteet sekä 200 -paikkainen ravintola, josta saa lounaan lisäksi herkullisia À la carte -annoksia sekä Hesburgerin ja KotiPizzan tuotteita. Kesäisin asiakkaat voivat nauttia virvoitusjuomia 80-paikkaisella ulkoterassilla. Lisäksi asemalta löytyy omat tilat rahtareille sekä kokoustila, jossa on tilaa 50 hengelle. Liikenneasema on avoinna joka päivä 05-24 välillä.

Lue lisää: https://www.nestehaijaa.fi/ 


Etsimme nyt Neste Häijääseen pikaisella aikataululla asiakaspalveluhenkistä

LIIKENNEASEMA-/KEITTIÖTYÖNTEKIJÄÄ.


Tehtävät sisältävät monipuolisia keittiötöitä ja ruoanvalmistusta, joten toivomme hakijalta alan koulutusta tai kokemusta vastaavista tehtävistä. Työhön kuuluu vaihtelevasti myös muita liikenneaseman töitä, joten edellytämme valittavalta henkilöltä joustavuutta ja hyviä asiakaspalvelutaitoja. Erityisesti arvostamme intoa oppia uutta ja reipasta asennetta työntekoa kohtaan.

Kyseessä on lähes täysiaikainen tehtävä (n. 30 h/vk) ja työt alkavat mahdollisimman pian. Tässä tehtävässä on hyvä mahdollisuus työllistyä vakituiseen ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen! Edellytämme valmiutta työskennellä kaikissa työvuoroissa, oma auto helpottaa töihin kulkemista. 

Asiakkaamme tarjoaa sinulle vaihtelevan ja monipuolisen työnkuvan mukavassa työporukassa. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, joten hae paikkaa alla olevan linkin kautta jo tänään!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=587 

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Alen Consulting Oy:n seniorikonsultti Minna Mansikkamäeltä arkisin klo 8-16, p. 044 740 4505.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.