(Poistunut julkaisusta)

Liikenneasema-/keittiötyöntekijä, Neste Häijää (Sastamala)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019

Asiakkaamme Neste Häijää tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia palveluja vaativallekin kuluttajalle. Palveluihin kuuluvat kahvila- ja myymälätuotteet sekä 200 -paikkainen ravintola, josta saa lounaan lisäksi herkullisia A'la carte -annoksia. Kesäisin asiakkaat voivat nauttia virvoitusjuomia 80 -paikkaisella ulkoterassilla. Lisäksi asemalta löytyy omat tilat rahtareille sekä kokoustila, jossa on tilaa 50 hengelle. Liikenneasema on avoinna joka päivä aikaisesta aamusta aina puoleenyöhön asti.

Etsimme asiakkaallemme asiakaspalveluhenkistä

LIIKENNEASEMA-/KEITTIÖTYÖNTEKIJÄÄ.

Tehtävät sisältävät pääasiassa erilaisia keittiötöitä ja ruuanvalmistusta, joten toivomme hakijalta alan koulutusta tai kokemusta vastaavista tehtävistä. Työhön kuuluu vaihtelevasti myös muita monipuolisia liikenneaseman töitä, joten edellytämme valittavalta henkilöltä hyviä asiakaspalvelutaitoja.

Kyseessä on lähes täysiaikainen tehtävä, noin 30-35 h/vk, jossa on hyvät mahdollisuudet työllistyä vakituiseen ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Hakijalta edellytetään valmiutta työskennellä kaikissa työvuoroissa ja oma auto helpottaa kulkemista töihin. Työ alkaa sopimuksen mukaan myöhemmin kesällä/syksyllä.

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään mukavassa työpaikassa hyvässä työporukassa, täytäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta! Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla HR-koordinaattori Tiia Hietikolle arkisin klo 8-16, p. 044 740 4500.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.