(Poistunut julkaisusta)

Liikenneasema- ja pikaruokatyöntekijöitä, ABC Alavus
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2019
Etsimme asiakasyritykselle ABC Alavudelle iloisella asiakaspalveluasenteella varustettuja HERBURGER- JA LIIKENNEASEMATYÖNTEKIJÖITÄ kesäksi 2019!

Hesburger-työntekijän työtehtäviin kuuluu kassa- ja salityöskentely sekä paistopisteellä pikaruokien valmistusta. Salityöskentelijänä pääset ilahduttamaan asiakkaita aurinkoisella asiakaspalveluasenteella ja keittiöpuolella työskentelyssä huolehdit maittavien herkkujen valmistamisesta.

Liikenneasematyöntekijän monipuolisiin työtehtäviin kuuluu mm. asiakaspalvelu ja myynti, kassan käyttö, Veikkaus-pelien myynti ja tarjoilu. Huolehdit myös työympäristön viihtyvyydestä sekä siisteydestä.

Työtehtävää hakiessa aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta kokemuksen puutteen voi korvata hyvällä asenteella ja innolla uuden oppimiseen.

Molemmat työtehtävät ovat 2-vuorotyötä ja työvuorot sijoittuvat arkeen sekä viikonloppuihin. Työtunteja on tarjolla noin 60-90h/3vk. Työ alkaisi kesäkuun alussa ja päättyisi elokuussa. Perehdytys työtehtävään on mahdollista järjestää jo toukokuussa.

Työsuhde solmitaan StaffPointin ja työntekijän välille. Palkkauksesa noudatamme MaRaVan työehtosopimusta.


Edellytämme sinulta

Hygieniapassia ja salmonellatodistusta
Aurinkoista asiakaspalveluasennetta
Joustavuutta ja ripeää työotetta
Suomen kielen taitoa
Mahdollisuutta ja halua tehdä vaihtelevaa vuorotyötä


Tarjoamme sinulle

Monipuoliset työtehtävät vauhdikkaassa ympäristössä
Mahdollisuuden kerryttää työkokemusta
Kattavan perehdytyksen työtehtävääsi
Vahvan organisaation tuen työskentelysi ajaksi


Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit, hae paikkaa jo tänään osoitteessa www.staffpoint.fi. Kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi, koulutuksestasi ja osaamisestasi. Liitä hakemukseen myös CV ja suosittelijasi yhteystiedot. Käsittelemme hakemuksia ja kutsumme videohaastatteluun jo haun aikana, joten muistathan tarkkailla sähköpostiasi!


Lisätietoja

Julia Vuorela
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
Kampusranta 9 C, 60320 Seinäjoki
Vaasanpuistikko 13, 3.krs, 65100 Vaasa
0438268329
julia.vuorela@staffpoint.fi