(Poistunut julkaisusta)

Liikenne-esimies
Turun Kaupunkiliikenne Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019

Etsimme nyt uutta

Liikenne-esimiestä

 

Tehtävässäsi työskentelet linja-auton kuljettajien esimiehenä neljän hengen esimiestiimissä.  Vastaat työssäsi korkealaatuisen palvelutason ylläpitämisestä yhdessä kuljettajien kanssa. Päivittäiseen työhösi kuuluvat liikenteen ohjaaminen ja työvuorojen suunnittelu. Työssäsi ratkaiset liikenteessä syntyviä käytännön ongelmatilanteita. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelun monipuoliset tehtävät.

Arvostamme kokemusta esimiestyöstä ja logistiikan tehtävistä. Toivomme alan teknistä tuntemusta sekä sujuvia tietotekniikkataitoja. Sinulle on eduksi linja-auton kuljettajan ammattitutkinto ja liikenne-esimiehen erikoisammattitutkinto. Olet vastuullinen, joustava ja oma-aloitteinen.

Viihdyt hyvin muuttuvissa tilanteissa ja kykenet reagoimaan nopeasti haastavinakin hetkinä. Olet kiinnostunut ja innostunut työskentelystä ihmisten kanssa. Työssä menestyminen edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä suomenkielellä. Olemme aidosti monikulttuurinen työyhteisö ja siksi kyky ilmaista itseä muullakin kuin pelkällä suomen kielellä on työssämme välttämätöntä. Yhtiön toimitusjohtaja on esimiehesi.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä joukkoliikenteen esimiestyössä. Meillä pääset mukaan kehittämään kaupunkilaisia palvelevaa uudenlaista joukkoliikennettä.

Kiinnostaako olla mukana rakentamassa elävää ja toimivaa Turkua joukkoliikenteen tehtävässä? Lisätietoa antaa tarvittaessa Personnelin seniorikonsultti Antti Lavanti puh. 040 5755 333. Jätä hakemus viimeistään 14.10. osoitteessa www.personnel.fi/avoimet työpaikat.