(Poistunut julkaisusta)

Liikematka-asiantuntija
FCM Travel Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2019

YRITYSASIAKASPALVELU

Tule meille liikematka-asiantuntijaksi

FCM Travel Solutions on maailman johtavan matkatoimiston Flight Centre Travel Groupin lippulaiva liikematkatoimisto. FCM Travel Solutions tarjoaa kokonaisvaltaisia matkaratkaisuja yrityksille yli 90 maassa. FCM yhdistää globaalin verkoston paikalliseen, joustavaan ja henkilökohtaiseen palveluun. Yhtiön yli 6000 työntekijää tarjoaa matkustajille palveluja 24/7 sekä netissä että henkilökohtaisen asiakaspalvelun kautta. World Travel Awards on valinnut FCM:n maailman parhaaksi liikematkatoimistoksi (World´s Leading Travel Management Company) jo kahdeksana peräkkäisenä vuotena (2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011).

Nyt etsimme vahvistusta yritysasiakaspalveluumme

Olet positiivisen asenteen omaava joustava tiimityöntekijä, joka pystyy mukautumaan nopeasti vaihteleviin asiakaspalvelutilanteisiin. Viihdyt uusimman Internet-teknologian parissa ja lento-, hotelli-, auto- ja junavaraukset sujuvat sinulta vaivattomasti - olet aina askeleen edellä asiakasta. Sinulla on rohkea ote lisäpalvelujen myyntiin ja osaat opastaa asiakasta sekä varauksiin että varaustyökaluun liittyvissä kysymyksissä.

Profiilisi

Sinulla kokemusta vastaavista tehtävistä liikematkustuksen saralla ja tulet toimeen sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Omaat hyvät Amadeus-taidot ja sinulla on myös mahdollisesti tuntemusta Antares laskutusjärjestelmästä.

Toivottavasti herätimme mielenkiintosi! Tarjoamme sinulle mukavat työkaverit ja modernin toimistoympäristön Vantaalla lähellä Jumboa.

Lähetä  meille ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen pe 21.6.2019 mennessä sähköpostilla: recruitment@fcmtravel.fi.

Jos sinulla on kysymyksiä, otathan yhteyttä asiakaspalvelun esimieheen: Tuula Kummola,
puh. 040 8485637.

Tervetuloa FCM Travel Solutionsille!