(Poistunut julkaisusta)

Liikelaitoskuntayhtymän Johtaja
Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä on Isojoen, Karijoen ja Teuvan kuntien sekä Kauhajoen kaupungin yhteinen kuntayhtymä, joka järjestää alueensa noin 23 000 asukkaan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä eläinlääkinnän ja ympäristöterveydenhuollon palvelut. Nykyisen johtajamme jäädessä eläkkeelle haemme kuntayhtymälle uutta johtajaa. Hakuaikaa on jatkettu, virkaa aiemmin hakeneiden hakemukset otetaan huomioon virkaa täytettäessä.

 

Haemme liikelaitoskuntayhtymän

JOHTAJAA

Johtajan tehtävänä on liikelaitoskuntayhtymän johtaminen ja kehittäminen. Liikelaitoskuntayhtymän johtajalta edellytetään alalle soveltuvaa, ylempää korkeakoulututkintoa, sosiaali- ja terveysalan sekä julkisen sektorin tuntemusta, johtamiskokemusta ja talousosaamista. Arvostamme erinomaisia yhteistyö-, neuvottelu- ja verkostoitumistaitoja, osaamista prosessien kehittämisestä ja monipuolista, sujuvaa kielitaitoa.

Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES sopimuksen mukaan. Hakija voi esittää palkkatoivomuksensa.

Virka voidaan ottaa vastaan sopimuksen mukaan. Virkaan valitun tulee 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista toimittaa hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä on savuton työpaikka.

Hakemus täytetään ja lähetetään sähköisesti 31.1.2020 klo 15:00 mennessä. Hae työpaikkaa www.llky.fi kohdassa avoimet työpaikat.

Lisätietoja antavat johtokunnan puheenjohtaja Lasse Hautala, puh. 040 036 1828, sähköposti Lasse.Hautala@kauhajoki.fi, johtokunnan I varapuheenjohtaja Anu Mäntylä, puh. 040 721 4481 ja johtokunnan II varapuheenjohtaja Antti Seppälä, puh. 040 066 8434.

 

Kauhajoella 8.1.2020

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän johtokunta