(Poistunut julkaisusta)

Liikelahjamyyjä - Lahti
Oy Udda Finland Ltd

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018
Oy Udda Finland Ltd on kasvava perheomisteinen kulutustavaroiden maahantuonti- ja tukkuyritys. Tuotevalikoimaansa kuuluu yli 3000 tuoteartikkelia pienkodintekniikassa, kodinkoneissa, käsi- ja sähkötyökaluissa, veneilyssä, vapaa-ajan tuotteissa sekä liikelahjoissa. 30 vuoden vankka kokemus maahantuonnista ja tukkukaupasta Suomessa ja Baltiassa takaa vankan pohjan toiminnalle. Etsimme Udda Finlandille suorarekrytointina aktiivista liikelahjamyyjää.

Työssäsi vastaat tavoitteellisesta uusasiakashankinnasta ja laajan liikelahjavalikoiman myynnistä yritysasiakkaille pääasiassa Etelä- ja Länsi-Suomessa. Pääset vastaamaan hyvin itsenäisesti liikelahjamyynnin osa-alueesta myynnin ja markkinoinnin tehtävissä. Olet voimakkaasti mukana vaikuttamassa hankintoihin ja tuotevalikoimaamme.

Odotamme sinulta

  • aikaisempaa kokemusta tuloksellisesta b2b-myynnistä, aikaisempi kokemus liikelahjamyynnistä katsotaan eduksesi
  • itsenäistä ja omatoimista työotetta
  • englannin kielen taitoa
  Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kilpailukykyisellä palkalla, ansaintamahdollisuuden bonusjärjestelmän muodossa, autoedun sekä mahdollisuuden tulla tärkeäksi osaksi toimivaa ja tiivistä työyhteisöä.   Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Immonen, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 26.8.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi