(Poistunut julkaisusta)

Liikeideapäällikkö, Virgin Oil Co. Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019
Etsimme yhteistyökumppanillemme HOK-Elannolle liikeideapäällikköä Ravintola Virgin Oiliin. Täytäthän hakemuksesi Tästä!

Virgin Oil Co. on Helsingin ravintolaelämän maamerkki. Korkean kattomme alle mahtuu tunnelmallinen italialainen ruokaravintola, graniitinkova livekeikkapaikka, rentoa baarimeininkiä sekä mahdollisuus persoonallisten yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Olemme uniikki ravintolaelämys Helsingin ytimessä - Kaivopihalla.

Ravintolassamme on asiakaspaikkoja 975 ja henkilökuntaa n. 40. Olemme erittäin ylpeitä hyvästä ruokatuotteestamme sekä klubimme monipuolisesta toimintakentästä, jotka ovat saaneet kiitosta laajalti.

Haluamme juuri sinut - Osaat johtaa sekä kehittää palveluamme tinkimättömällä ja positiivisella asenteella ja omalla esimerkilläsi. Liikeideapäällikkönä vastaat niin asiakas- kuin työntekijäkokemuksesta ja johtamistaitoihisi kuuluvat lisäksi seuraavat väittämät - asiakaspalveluhenkinen, ihmisläheinen, organisointikykyinen, myyntihakuinen, paineensietokykyinen, energinen sekä joustava, jolla on tekemisen meininki kokoajan päällä.

Toimit osana ravintolan johtotiimiä, joten vastuulliset operatiiviset tehtävät sekä toiminnan kehittäminen ovat jokapäiväisiä rutiineja.

Tarjoamme luotettavan työnantajan ja HOK-Elannon erinomaiset henkilökuntaedut sekä monipuoliset työtehtävät ammattitaitoiselle, jo vahvaa esimieskokemusta hankkineelle liikeideapäällikölle mukavan ja motivoituneen työporukan keskuudessa.


Edellytämme sinulta

Aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä
Energistä asennetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
Hyviä organisointitaitoja ja paineensietokykyä
Halua ottaa vastuuta


Tarjoamme sinulle

HOK-Elannon erinomaiset henkilökuntaedut
Luotettavan työnantajan
Monipuoliset ja mielekkäät työtehtävät erittäin motivoituneen työporukan keskuudessa


Kiinnostuitko?

Täytäthän hakemuksesi Tästä!

StaffPoint toimii HOK-Elannon yhteistyökumppanina ja käsittelee S-rekryn kautta tulleet hakemukset.
Valittu henkilö työllistyy HOK-Elantoon. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.

#hokelanto

https://www.s-kanava.fi/web/hok-elanto/meille-toihin/avoimet-tyopaikat


Lisätietoja

Terhi Ojala
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 788 16390
terhi.ojala@staffpoint.fi