(Poistunut julkaisusta)

Liikeideapäällikkö, La Famiglia Flamingo, Vantaa
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019
Etsimme yhteistyökumppanillemme HOK-Elannolle liikeideapäällikköä ravintola La Famiglia Flamingoon. Täytäthän hakemuksen Tästä!


M O
La Famiglia on amerikan - italialainen, kodikkaan rentotunnelmainen ravintola. Ruokalistoiltamme löytyy pastoja, pizzoja, pihvejä - reiluja annoksia New Yorkin Little Italyn tyyliin! La Famiglia sijaitsee Vantaalla, viihdekeskus Flamingon 1. kerroksessa. La Famiglian yhteydessä toimii myös juoma- ja seurusteluravintola Sir Eino, jonka liikeideapäällikön kanssa yhteistyössä vastaatte omista yksiköistänne. Henkilökunnalla on käytössään maksuton pysäköinti parkkihallissa. Myös julkiset liikenneyhteydet ovat hyvät.

Etsimme joukkoomme uutta perheenjäsentä vastaamaan ravintolamme operatiivisesta toiminnasta ja liikeidean kehittämisestä ravintolanjohtajan oikeana kätenä. Olet ulospäin suuntautunut tiimipelaaja sekä motivoitunut alan ammattilainen. Vahvalla paineensietokyvyllä ja omalla persoonallisella esimerkilläsi johdat joukkomme huippusuorituksiin. Asiakaspalvelu ja myyntityö ovat Sinulle sydämenasia. Tehtävässä toimiminen edellyttää useamman vuoden esimieskokemusta. Työ sisältää vuorotyötä sekä arkisin että viikonloppuisin.
Palkka sopimuksen mukaan.


Edellytämme sinulta

Iloisen innostavaa ja asiakaslähtöistä otetta salityöskentelyyn. Aiempaa kokemusta ruokaravintoloista, sekä halua nostaa asiakaspalvelu uudelle tasolle. Työssäsi pidät tärkeimpänä asiakasta ja työtyytyväisyyttä, unohtamatta taloudellisten tunnuslukujen merkitystä. Työssä onnistumisessa tarvitaan myös hyvää organisointikykyä sekä hyytymätöntä hymyä.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme luotettavan työnantajan ja HOK-Elannon erinomaiset henkilökuntaedut sekä monipuoliset työtehtävät ammattitaitoiselle, jo esimieskokemusta hankkineelle liikeideapäällikölle mukavan ja motivoituneen työporukan keskuudessa.


Kiinnostuitko?

Täytäthän hakemuksen
Valittu henkilö tulee työllistymään HOK-Elannolle.
StaffPoint toimii HOK-Elannon yhteistyökumppanina ja käsittelee S-rekryn kautta tulleet hakemukset.


Lisätietoja

Anna Saarto
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
+3584578816662
anna.saarto@staffpoint.fi