(Poistunut julkaisusta)

Liikeideapäällikkö, Belge bar & bistro
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2018
Etsimme yhteistyökumppanillemme HOK-Elannolle liikeideapäällikköä Ravintola Belge bar & bistroon. Täytäthän hakemuksesi Tästä!

Belge bar&bistro on belgialainen olut- ja seurustelu-ravintola kahdessa kerroksessa Kluuvikadulla. Belgialaiset rakastavat hyvää ruokaa ja juomaa niin laadullisesti kuin määrällisesti. Tämä on myös Belgen ohjenuora; tarjota asiakkaille elämän hyviä puolia. Olut kaadetaan oikein ja annokset ovat reiluja ja rehellisiä.

Liikeideapäällikkönä vastaat Belgen operatiivisesta toiminnasta ja liikeidean kehittämisestä ravintolajohtajan kaverina. Olet ulospäinsuuntautunut sekä motivoitunut alan tekijä, jolla ei vaativissakaan tilanteissa mene sormi suuhun vaan asiakkaat ovat aina ykkösasia.

Lisätietoja: Janne Hinkkala, 010 766 3591
Maanantaisin klo 10.00 - 12.00 välisenä aikana


Edellytämme sinulta

Odotamme sinulta kovia näyttöjä ruoka- ja juomakaupasta ja halua nostaa asiakaspalvelun uudelle tasolle. Työssäsi pidät tärkeimpänä asiakkaiden sekä henkilökunnan viihtymistä, unohtamatta taloudellisten tunnuslukujen merkitystä toiminnan jatkuvuuden kannalta.
Olet valmis laittamaan persoonasi peliin ja kehittämään asiakaspalvelua omalla esimerkilläsi.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme luotettavan työnantajan, iloiset työkaverit ja ison talon edut. Meillä saat myös erinomaiset mahdollisuudet kehittää ammattitaitoasi ja edetä uralla.


Kiinnostuitko?

Täytäthän hakemuksesi Tästä!

StaffPoint toimii HOK-Elannon yhteistyökumppanina ja käsittelee S-rekryn kautta tulleet hakemukset. Valittu henkilö työllistyy HOK-Elannolle. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.

#hokelanto

https://www.s-kanava.fi/web/hok-elanto/meille-toihin/avoimet-tyopaikat


Lisätietoja

Vilma Lahtinen
Kenttäkoordinaattori
StaffPoint Oy
Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
020 720 6449
vilma.lahtinen@staffpoint.fi