(Poistunut julkaisusta)

Liigallinen yhdistelmätyöntekijöitä Tuusulaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

L&T on huomisella töissä! Tästä syystä olemme ottaneet tehtäväksemme toimia edelläkävijänä muutoksessa. Päivitimme tänä vuonna nimittäin alan esimiesroolit tähän päivään, jotta voisimme selkeyttää vastuualueita, vähentää työnmäärää ja tehostaa esimiestyötä. Meitä L&T:läisiä on lähemmäs 8000 ja me kaikki teemme töitä kiertotalouden ja paremman huomisen eteen.Tule meidän remmiin mukaan!  

 

Lassila saa haltuunsa sopimuksen ja lähtee tiukkaan kiriin kohti maaliviivaa. Kaarteessa odottaa Tikanoja, Lassila lähestyy ja kurottaa, kurottaa - kapula on vaihdettu ja vauhti kiihtyy vaan mitä ihmettä? Laji on muuttunut täysin, joukkueessa onkin vapaita paikkoja kymmeniä! Sinä ammattitaitoinen

   

YHDISTELMÄTYÖNTEKIJÄ,

 

tule meidän tiimiin! Aloitamme 1.7.2020 alkaen porrastetusti työt kymmenissä kohteissa TUUSULAssa. Tarjolla on lähinnä kokoaikatyötä, mutta haalimme tiimiin myös osa-aikaisia pelaajia. Kentältä löytyy tehtäviä aamutekijöille ja iltatekijöille. Kohteina on lähinnä päiväkotia, koulua, vanhainkotia, terveysasemaa - you name it, we have it. Harvoin on näin hyvät mahdollisuudet päästä vaikuttamaan työkohteeseensa! Palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES: n mukainen.

 

Mikä ihmeen yhdistelmätyöntekijä?

 

Yhdistelmätyöntekijänä toimit arjen sankarina, jolla pysyy hanskassa ruokahuollon tehtävät, kuin myös siivostehtävät. Olet valmiudessa hyppäämään siivouskoneen ratin taakse ja ymmärrät hyvän laadun päälle. Ruoanvalmistus tapahtuu pääosin kylmävalmistuskeittiössä, joten perusteet ruoanvalmistuksesta ja hygieniapassi riittävät työn alkuun. Tulet työpäiväsi aikana näpyttelemään myös tietokonetta, joten etsimällämme tyypillä ei mene sormi suuhun perusohjelmien kanssa tai on vähintään innokas oppimaan! 

 

Edellytämme yhdistelmätyöntekijältä 1) aiempaa kokemusta catering- tai ravintola-alan tehtävistä 2) hyvää asiakaspalveluasennetta ja 3) vahvaa sitoutumista korkeaan laatuun ja pelisilmää. Laitoshuoltajan, toimitilahuoltajan- tai catering-alan perustutkinnot ovat tässä tehtävässä arvokkaita, joten kerrothan hakemuksessasi mikäli joku näistä löytyy. Työturvallisuuden kannalta, olisi toivottua että sinulta löytyy jonkun tason suomen kielen taito. B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus lasketaan myös eduksesi. 

 

Tarjoamme valmentajaksesi tsemppaavan esimiehen ja ison yrityksen osaavat huoltojoukot. Huolto nimittäin tässä joukkueessa pelaa: työterveyshoito on meillä jo valmiiksi hyvä, mutta päälle tulee vielä sairauskassan jäsenyys. Ja toisin kuin fanaattisemmat joukkueenjohtajat, me tajuamme, että elämään mahtuu muutakin. Kaikille työntekijöille avoimet henkilökuntakerhomme välittävät mm. kulttuuri- ja liikuntaseteleitä ja leffalippuja jäsenilleen. Ja kaikki tämä vakityössä - meillä pelataan reilua peliä, eikä ketjuteta pätkätöitä.

 

Tartu siis mahdollisuuteen! Vastaa huolella kaikkiin kysymyksiimme, kerro osaamisestasi ja miksi juuri sinut kannattaisi valita A-sarjaan. Pääset jättämään hakemuksesi oheisen linkin kautta.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.