(Poistunut julkaisusta)

Liigallinen siivoojia Tuusulaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

L&T on huomisella töissä! Tästä syystä olemme ottaneet tehtäväksemme toimia edelläkävijänä muutoksessa. Päivitimme tänä vuonna nimittäin alan esimiesroolit tähän päivään, jotta voisimme selkeyttää vastuualueita, vähentää työnmäärää ja tehostaa esimiestyötä. Meitä L&T:läisiä on lähemmäs 8000 ja me kaikki teemme töitä kiertotalouden ja paremman huomisen eteen.Tule meidän remmiin mukaan!  

 

Lassila saa haltuunsa sopimuksen ja lähtee tiukkaan kiriin kohti maaliviivaa. Kaarteessa odottaa Tikanoja, Lassila lähestyy ja kurottaa, kurottaa - kapula on vaihdettu ja vauhti kiihtyy vaan mitä ihmettä? Laji on muuttunut täysin, joukkueessa onkin vapaita paikkoja kymmeniä! Sinä ammattitaitoinen

   

SIIVOOJA,

 

tule meidän tiimiin! Aloitamme 1.7.2020 alkaen porrastetusti työt kymmenissä kohteissa TUUSULAssa. Tarjolla on kokoaika- ja osa-aikatyötä, aamussa ja illassa. Kohteina on päiväkotia, koulua, vanhainkotia, paloasemaa, uimahallia, asukaspuistoa, terveysasemaa - you name it, we have it. Harvoin on näin hyvät mahdollisuudet päästä vaikuttamaan työkohteeseensa!

 

Miten sitten pääsee osaksi tätä valioliigaa?

 

Edellytämme siivoojilta 1) noin vuoden siivouskokemusta, 2) hyvää asiakaspalveluasennetta ja 3) vahvaa sitoutumista korkeaan laatuun. Laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan tutkinto on iso etu, mutta halutessasi pääset myös meillä tekemään tutkintoa töiden ohessa. Työturvallisuuden kannalta, olisi toivottua että sinulta löytyy jonkun tason suomen kielen taito. B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus lasketaan myös eduksesi. 

 

Tarjoamme valmentajaksesi tsemppaavan esimiehen ja ison yrityksen osaavat huoltojoukot. Huolto nimittäin tässä joukkueessa pelaa: työterveyshoito on meillä jo valmiiksi hyvä, mutta päälle tulee vielä sairauskassan jäsenyys. Ja toisin kuin fanaattisemmat joukkueenjohtajat, me tajuamme, että elämään mahtuu muutakin. Kaikille työntekijöille avoimet henkilökuntakerhomme välittävät mm. kulttuuri- ja liikuntaseteleitä ja leffalippuja jäsenilleen. Ja kaikki tämä vakityössä - meillä pelataan reilua peliä, eikä ketjuteta pätkätöitä.

 

Haemme myös Liigallista yhdistelmätyöntekijöitä Tuusulan kohteisiin. Tehtäviin kuuluu siivouksen lisäksi myös ruokapalvelutehtävät. lisätietoja löydät nettisivuiltamme hakemalla tehtävää nimeltä '' Liigallinen yhdistelmätyöntekijöitä Tuusulaan ''  tai suoraan linkin takaa https://career2.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareer?jobId=34803&company=lassilatik&username=

 

Tartu siis mahdollisuuteen! Vastaa huolella kaikkiin kysymyksiimme, kerro osaamisestasi ja miksi juuri sinut kannattaisi valita A-sarjaan. Pääset jättämään hakemuksesi oheisen linkin kautta.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.