(Poistunut julkaisusta)

Liigallinen siivoojia Espooseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Lassila saa haltuunsa sopimuksen ja lähtee tiukkaan kiriin kohti maaliviivaa. Kaarteessa odottaa Tikanoja, Lassila lähestyy ja kurottaa, kurottaa - kapula on vaihdettu ja vauhti kiihtyy vaan mitä ihmettä? Laji on muuttunut täysin, joukkueessa onkin vapaita paikkoja kymmeniä! 

   

SIIVOOJA,

 

tule meidän tiimiin! Aloitamme heinäkuun alusta alkaen porrastetusti työt kymmenissä kohteissa ESPOON alueella - muun muassa Soukassa, Kivenlahdessa, Iivisniemessä, Espoonlahdella, Kaitaassa ja Furuholmin suloisessa saaristomaisemassa. Tarjolla on osa-aikatyötä ja kokoaikatyötä, aamussa ja päivässä. Kohteina on päiväkotia, koulua, vanhainkotia, paloasemaa, uimahallia, asukaspuistoa, terveysasemaa - you name it, we have it. Harvoin on näin hyvät mahdollisuudet päästä vaikuttamaan työkohteeseensa!

 

Miten sitten pääsee osaksi tätä valioliigaa?

 

Edellytämme siivoojilta 1) noin vuoden siivouskokemusta, 2) hyvää asiakaspalveluasennetta ja 3) vahvaa sitoutumista korkeaan laatuun. Laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan tutkinto on iso etu, mutta halutessasi pääset myös meillä tekemään tutkintoa töiden ohessa. B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus lasketaan myös eduksesi, ellet satu asumaan työkohteesi lähellä.

 

Tarjoamme valmentajaksesi tsemppaavan esimiehen ja ison yrityksen osaavat huoltojoukot. Huolto nimittäin tässä joukkueessa pelaa: työterveyshoito on meillä jo valmiiksi hyvä, mutta päälle tulee vielä sairauskassan jäsenyys. Ja toisin kuin fanaattisemmat joukkueenjohtajat, me tajuamme, että elämään mahtuu muutakin. Kaikille työntekijöille avoimet henkilökuntakerhomme välittävät mm. kulttuuri- ja liikuntaseteleitä ja leffalippuja jäsenilleen. Ja kaikki tämä vakityössä - meillä pelataan reilua peliä, eikä ketjuteta pätkätöitä.

 

Tartu siis mahdollisuuteen! Vastaa huolella kaikkiin kysymyksiimme, kerro osaamisestasi ja miksi juuri sinut kannattaisi valita A-sarjaan. Pääset jättämään hakemuksesi oheisen linkin kautta.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.