(Poistunut julkaisusta)

Liigallinen monipalvelutyöntekijöitä Tuusulaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2020

L&T on huomisella töissä! Tästä syystä olemme ottaneet tehtäväksemme toimia edelläkävijänä muutoksessa. Päivitimme tänä vuonna nimittäin alan esimiesroolit tähän päivään, jotta voisimme selkeyttää vastuualueita, vähentää työnmäärää ja tehostaa esimiestyötä. Meitä L&T:läisiä on lähemmäs 8000 ja me kaikki teemme töitä kiertotalouden ja paremman huomisen eteen.Tule meidän remmiin mukaan!  

 

Lassila saa haltuunsa sopimuksen ja lähtee tiukkaan kiriin kohti maaliviivaa. Kaarteessa odottaa Tikanoja, Lassila lähestyy ja kurottaa, kurottaa - kapula on vaihdettu ja vauhti kiihtyy vaan mitä ihmettä? Laji on muuttunut täysin, joukkueessa onkin vapaita paikkoja kymmeniä! Sinä ammattitaitoinen ravintola-alan ja siivous-alan

   

MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄ,

 

tule meidän tiimiin! Aloitamme 1.7.2020 alkaen porrastetusti työt kymmenissä kohteissa TUUSULAssa. Tarjolla on lähinnä kokoaikatyötä, mutta haalimme tiimiin myös osa-aikaisia pelaajia. Kentältä löytyy tehtäviä aamutekijöille, ja kohteina on lähinnä päiväkotia ja koulua. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES: n mukainen.

 

Mikä ihmeen monipalvelutyöntekijä?

 

Monipalvelutyöntekijänä toimit arjen sankarina, jolla pysyy hanskassa ruokahuollon tehtävät, siivouslaitteet kuin myös hallinnolliset tehtävät. Ruoanvalmistus tapahtuu pääosin kylmävalmistuskeittiössä, joten perusteet ruoanvalmistuksesta ja hygieniapassi riittävät työn alkuun. Ruoat tulevat lähes valmiina, sinä huolehdit sen lämmityksestä ja esillepanosta - toimit käytännössä talon emäntänä. Tulet työpäiväsi aikana näpyttelemään myös tietokonetta, joten etsimällämme tyypillä ei mene sormi suuhun perusohjelmien kanssa tai on vähintään innokas oppimaan! Tehtävä soveltuu mainiosti ravintola-alan ammattilaiselle, joka unelmoi tasapainoisista työajoista, nimittäin tehtävässä työajat ovat pääasiassa aamuvuoroa ja viikonloput vapaat! Tärkeää olisi myös, että viihdyt lasten ja nuorten keskiössä, sillä se on osa arkeasi.

 

Edellytämme yhdistelmätyöntekijältä 1) aiempaa kokemusta catering- tai ravintola-alan tehtävistä 2) hyvää asiakaspalveluasennetta ja 3) vahvaa sitoutumista korkeaan laatuun ja pelisilmää. Laitoshuoltajan, toimitilahuoltajan- tai catering-alan perustutkinnot ovat tässä tehtävässä arvokkaita, joten kerrothan hakemuksessasi mikäli joku näistä löytyy. Mikäli halua löytyy, tuemme mielellämme sinun kouluttautumistasi oppisopimuksella. Työturvallisuuden kannalta olisi toivottua että sinulta löytyy jonkun tason suomen kielen taito. B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus lasketaan myös eduksesi. 

 

Tarjoamme valmentajaksesi tsemppaavan esimiehen ja ison yrityksen osaavat huoltojoukot. Huolto nimittäin tässä joukkueessa pelaa: työterveyshoito on meillä jo valmiiksi hyvä, mutta päälle tulee vielä sairauskassan jäsenyys. Ja toisin kuin fanaattisemmat joukkueenjohtajat, me tajuamme, että elämään mahtuu muutakin. Kaikille työntekijöille avoimet henkilökuntakerhomme välittävät mm. kulttuuri- ja liikuntaseteleitä ja leffalippuja jäsenilleen. Ja kaikki tämä vakityössä - meillä pelataan reilua peliä, eikä ketjuteta pätkätöitä.

 

Tartu siis mahdollisuuteen! Vastaa huolella kaikkiin kysymyksiimme, kerro osaamisestasi ja miksi juuri sinut kannattaisi valita A-sarjaan. Pääset jättämään hakemuksesi oheisen linkin kautta. Rekrytoimme viimeisiin vapaisiin paikkoihin nopealla aikataululla, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään! 

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis jätä hakemustasi sähköpostitse.