Liigallinen laitoshuoltajia
Lassila & Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Kiinnostaako liikkuva työ, jossa päivät ovat monipuoliset ja työsi tulos merkityksellistä? Motivoiko sinua positiivisen ilmapiirin luominen niin asiakkaiden kuin henkilöstönkin keskuudessa? Siinä tapauksessa tule meille tekemään siivoustyötä ja liity osaksi ketterää kiertotalousfirmaamme! Tule meille

 

SIIVOOJAKSI 

 

vakituiseen työsuhteeseen Varkauteen. Etsimme ammattitaitoisia siivoojia huolehtimaan asiakaskohteemme terveydenhuollon tilojen päivittäisestä puhtaanapidosta sekä ruokahuollosta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Kohteessa työskennellään kiertävissä vuoroissa maanantain ja sunnuntain välillä. Työajat sijoittuvat klo 4:00-22:00 välille, ja työaikoihin on mahdollista vaikuttaa omilla toiveilla. Työtunnit ovat pääosin kokoaikaisia mutta osa-aikaisia työsuhteita löytyy myös! Tehtävässä maksetaan Kiinteistöpalvelualan TES:sin palkkaryhmä 4 mukaista palkkaa, eli 12€ tunnilta.

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Tässä tehtävässä edellytetään laitoshuoltajan tutkintoa, mutta mikäli sinulta ei sitä valmiiksi löydy, on tutkinto mahdollista suorittaa työn ohessa! Aikaisempi siivouskokemus on suuri plussa, jonka lisäksi motivoitunut ja iloinen asenne vievät sinut hyvin pitkälle! Hymyn tuominen työyhteisöön on myös ehdoton etu :)

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut, joihin kuuluu muun muassa laaja työterveyshuolto sekä sairaskassa!

  

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Tehtävä alkaa vuoden 2021 helmi-maaliskuun vaihteessa. Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Kysymyksiä tehtävään liittyen voit esittää asiakasryhmän päällikölle Sari Hermanoffille sähköpostitse osoitteessa sari.hermanoff@lassila-tikanoja.fi tai soittamalla arkisin klo 8:00-16:00 välillä numeroon 050 383 8439. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.  

 

Voit tutustua Lassila&Tikanojaan työnantajana nettisivuillamme osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo eli ei kun tutustumaan meihin työnantajana lisää!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401306
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto, Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre34081086.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Varkaus