(Poistunut julkaisusta)

Liidihunter
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Kehitämme asiakashankintaamme ja haemme nyt Helsinkiin Vahinkovakuutuksen yritysasiakaspalveluihin

Liidihunteria

Oletko tulevaisuuden myynnin ammattilainen, joka osaa hyödyntää somea kuumimpien myyntiliidien tuottamisessa? Liidihunterina vastaat laadukkaiden myyntitapaamisten sopimisesta yksikkömme myyntipäälliköille. Osallistut prospektointiin ja metsästät uusia liidejä sosiaalisesta mediasta ja muista kanavista. Kontaktoit potentiaalisia yritysasiakkaita puhelimitse ja bookkaat tapaamisaikoja. Vastaat yhdessä myyjien kanssa liidien laadukkuudesta.

Olet ehkä juuri valmistunut tai opintojen loppusuoralla oleva myynnin ja markkinoinnin opiskelija, jolla on nälkä kehittyä eteenpäin. Sinulla on halua ja taitoa tuottaa erinomaisia asiakaskokemuksia. Puhelinilmaisusi on selkeää, positiivista ja jämäkkää, ja yrityspäättäjien kanssa keskustelu luistaa sinulta luontevasti hyvien vuorovaikutustaitojesi ansiosta. Olet hyvä neuvottelemaan ja nautit verkostoitumisesta.

Odotamme sinulta

  • aitoa intohimoa myyntiä kohtaan
  • sosiaalisen median tuntemusta
  • asiakaspalvelu- tai myyntikokemusta
  • kaupallista koulutusta (merkonomi, tradenomi tai vastaava)
  • vakuutusalan kokemus katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän, jossa pääset aitiopaikalle kehittämään tulevaisuuden toimintamallia asiakashankintaamme. Saat tilaisuuden näyttää taitosi myynnillisessä työssä ja mahdollisuuden edetä vaativampiin myyntitehtäviin osastollamme. Tukena sinulla on vahva brändi ja innostava työyhteisö sekä alan parhaat osaajat.

Kyseessä on vuoden kestävä määräaikaisuus. Ethän epäröi hakea, vaikka valmistuminen häämöttäisi vasta muutaman kuukauden päässä, sillä työtä on mahdollista tehdä myös osa-aikaisesti. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

Lisätietoja tehtävästä antaa Myyntijohtaja Mikko Rosendahl puh. 050 387 7243 (iltapäivisin klo 14-15) tai mikko.rosendahl(at)op.fi.

Löysitkö sisältäsi liidihunterin? Metsästä duuni itsellesi OPn Ura -sivuston kautta osoitteessa op-careers.fi viimeistään 25.9.2018. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.