(Poistunut julkaisusta)

Lihatuotetyöntekijä - Kangasniemi
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Asiakasyrityksemme Roinilan Aromiliha Oy hakee kauttamme Lihatuotetyöntekijää Kangasniemelle määräaikaiseen työsuhteeseen. Töiden aloitus on sovittavissa, mutta työtä on tarjolla pikaisestikin. Työtä on tarjolla alkuun noin 20 tuntia viikossa ja kesäsesongin aikaan enemmän. Työsopimus tehdään alkuun kestämään kesälomakauden yli, mutta töiden jatkuminen myös syksyllä on mahdollista.

Tehtävän kuvaus

Työtehtäviisi kuuluvat pääasiassa lihanjalostustuotteiden valmistaminen, sekä halun ja kokemuksen mukaan myös myymälän hoito. Työajat sijoittuvat maanantain ja lauantain kello 6 - 18 väliselle ajalle.

Odotamme sinulta

Asiat, jotka sinulla on oltava:

  • asenteesi työntekoon ja halusi uuden oppimiseen ovat kohdallaan
  • olet suorittanut hygieniapassin
  • omaat oma-aloitteisen työotteen
  • pystyt toimimaan sekä tiimissä että itsenäisesti

Seuraavat asiat katsomme eduksesi:

  • aikaisempi kokemus työskentelystä elintarvikkeiden parissa ravintolasta tai liha-alalta
  • aikaisempi kokemus myymälätyöskentelystä
  • liha-alalle soveltuva koulutus

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle osa-aikatyön runsailla työtunneilla paikallisessa etelä-savolaisessa lihanjalostamossa. Tiivis ja ammattitaitoinen työporukka opastaa sinut sisälle liha-alan töihin sekä tarjoaa mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi.


Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antavat Eilakaislan henkilöstökonsultti Niko Laakkonen, puh. 050 3797 827 ja palvelupäällikkö Pia Pipatti, puh. 040 7143 492.


Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja etenemme haussa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pikaisesti, kuitenkin viimeistään 20.05.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi