(Poistunut julkaisusta)

Lihateollisuuden työntekijä
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2018
Go On Oulu etsii asiakkaalleen Oulun alueelle

LIHATEOLLISUUDEN TYÖNTEKIJÄÄ

Asiakkaamme on vakavarainen elintarvikealalla toimiva yritys, joka valmistaa lihatuotteita. Nykyisen pitkäaikaisen työntekijän siirtyessä muihin tehtäviin, etsimme hänen tilalleen vastuullista ja työtä pelkäämätöntä tekijää.

Tehtäviisi kuuluvat uunien käyttö ja tarkkailu, eli muun muassa painavien rullakoiden työntämistä uuniin ja pois, sekä lämpötilan säätelyä. Kokemuksen karttuessa otat yhä enemmän vastuuta koko uuniosastosta. Työtä tehdään arkisin klo 6-14:30.

Työ sisältää paljon kävelemistä ja seisomista, joten edellytämme hyvää fyysistä kuntoa. Lisäksi edellytämme hakijalta oma-aloitteista otetta työhön ja maalaisjärkeä. Elintarvikealalla hygieniasta huolehtiminen on myös erittäin tärkeää. Aikaisempi kokemus ja/tai koulutus elintarvikealalta katsotaan eduksi, mutta ei ole vaatimuksena. Tärkeintä on, että sinulla on kova motivaatio työntekoon ja uuden oppimiseen.

Edellytämme:
-Hygieniapassia
-Vastuullisuutta ja oma-aloitteisuutta
-Hyvää fyysistä kuntoa
-Hyvää terveydentilaa (ei astmaa tai allergioita)

Tarjoamme:
-Pitkäkestoisen työsuhteen
-Hyvän työilmapiirin
-Monipuoliset ja vastuulliset työtehtävät

Työ alkaa viimeistään syyskuun alussa
Kesto: 6-12 kk, mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen
Palkkaus: TES

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi heti osoitteessa www.go-on.fi. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Oulun HR- ja rekrytointiasiantuntija Marja Parkkari, p. 0443308824.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.