Lihaosaston osastovastaava K-Citymarket Iso Omena, Espoo
K-Citymarket Iso Omena

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

K-Citymarket Iso Omena Espoossa on yksi Suomen suurimmista päivittäistavarakaupoista. Myymälämme sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella kauppakeskus Isossa Omenassa. Meillä tehdään töitä reippaassa tahdissa niin itsenäisesti kuin yhdessä tiiminäkin, rennossa ja hauskassa porukassa. Haluamme tarjota asiakkaillemme paikkakunnan parasta asiakaspalvelua sekä ruokaratkaisuja arkeen ja juhlaan, minkä johdosta tarvitsemme ammattitaitoisen osastovastaavan huippujoukkoomme.


Haemme nyt osastovastaavaa lihaosastollemme vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Osastovastaavana vastaat lihaosaston ostoista ja tuloksesta, johdat osaston päivittäistä toimintaa sekä osallistut työhön myymälässä ja lihanleikkaamossa. Työtä tehdään aamuvuorossa klo 5 alkaen ja työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Työskentelyssäsi laatu ja ripeys kulkevat luontevasti käsi kädessä. Valikoiman kehittäminen, ostaminen, tilaaminen, kuormien käsittely, sesonkisuunnittelu, perehdyttäminen ja tulosten seuranta sekä analysointi ovat päivittäisiä työtehtäviäsi.


Olet tiimipelaaja ja teet mielelläsi yhteistyötä kollegojesi kanssa. Erinomainen asiakaspalvelu tulee sinulta luonnostaan ja pystyt tuomaan lisäarvoa asiakaspalvelutilanteisiin oman osaamisesi kautta. Olet aidosti innostunut kehittämään jatkuvasti osastoasi, kuuntelet aktiivisesti asiakkaiden toiveita ja koet kunnia-asiana oman osastosi erinomaisen kauppakunnon.


Arvostamme, että olet valmis työskentelemään paineen alla, ratkaisemaan ongelmia, ottamaan vastuuta ja sinulla on kehitysideoita osastosi jatkuvaan kehittämiseen.


Odotamme sinulta:
• kokemusta tilaus- ja tulosvastuullisuudesta
• lihamestarin koulutusta tai ainakin lihan leikkaamisen hallitsemista
• hyvää fyysistä kuntoa ja paineensietokykyä
• hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkistä asennetta
• K-ryhmän järjestelmien hallintaa


Tarjoamme sinulle:
• vastuullisen ja itsenäisen työn
• loistavan työympäristön ja mukavat työkaverit
• kilpailukykyisen palkan
• K-ryhmän ja kauppakeskus Ison Omenan henkilökuntaedut


Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.1.2022 mennessä oheisen linkin kautta.


Huomioithan, että aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana ja täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö on löytynyt.


Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Elina Riittinen, puh. 0509113423. Puhelintiedustelut arkisin klo 10-14.


Sähköpostilla tulleita työhakemuksia emme huomioi rekrytointiprosessissa.

-------
Suomessa toimii yli 1 100 itsenäistä K-kauppiasyrittäjää ruoka-, rauta- ja erikoiskaupan aloilla. K-kauppiaat harjoittavat vähittäiskauppaa Keskon johtamissa vähittäiskauppaketjuissa. Suomessa kaikissa K-ryhmän ruoka- ja rautakaupoissa toimii itsenäinen K-kauppiasyrittäjä.
K-kauppiasyrittäjä vastaa kauppansa asiakastyytyväisyydestä, tuotevalikoimasta, hinnoittelusta, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta. K-kauppiaat rakentavat paikallisten asiakkaiden tarpeita vastaavan valikoiman ja palvelun heidän toiveitaan kuunnellen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot