(Poistunut julkaisusta)

Lihanleikkaaja/Palvelutiskimyyjä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2019

Onko lihan käsittely sinulle tuttua ja asiakaspalvelu tulee sinulta luonnostaan? Etsimme nimittäin asiakkaallemme Heinolaan lihanleikkaajaa/palvelutiskimyyjää. Voisitko se olla sinä?

Sinun työpäiviisi kuuluu monipuolista lihan käsittelyä, sisältäen mm. paloittelun, pakkaamisen ja tilaamisen. Sinä pääset tässä työssä myös toimimaan asiakaspalvelutehtävissä palvelutiskillä.

Sinulta toivomme kokemusta lihahuonetyöskentelystä tai vahvaa taitoa palvelutiskimyyjän tehtävästä. Voit olla koulutukseltasi myös kokki. Asiakaspalveluhenkisyys on työssä erittäin tärkeää, joten hyvät sosiaaliset taidot tulevat sinulla työssä tarpeellisiksi. Työ on ajoittain kiireistä, joten toivottavasti nautit pienestä paineesta ja sytyt tekemisen meiningistä.

Työajat vaihtelevat kaupan aukioloaikojen mukaan. Sinulla tulee olemaan työtä arviolta 30h/vko. Työ on alkuun määräaikainen (6kk), jonka jälkeen on mahdollista siirtyä asiakkaan kirjoille pidempiaikaiseen työsuhteeseen. 

Jos kiinnostuit tehtävästä ja innostut työstä, jossa yhdistyy ruoka ja ihmiset, niin laita ihmeessä hakemus verkkosivujemme kautta. Lisätietoja saat Amikon Tiitulta, p. 050 513 3102, tiitu.ihamaki@amiko.fi