(Poistunut julkaisusta)

Lihanleikkaaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.1.2019

Onko tavoitteenasi työllistyä elintarviketeollisuuteen? Etsitkö vakituistä työtä? Olisitko sinä etsimämme apu asiakkaallemme?

Haemme nyt LIHANLEIKKAAJAA vaikituiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme on Oulun alueella toimiva elintarviketeollisuuden yritys. Tällä kertaa etsimme heille työntekijää lihanleikkaajaksi. Lihanleikkaajaana työskentelet viikottain 2 - 3 päivää teurashallissa ja 2 - 3 päivää lihanleikkaamossa. Teurashallissa tehtäviisi kuuluvat mm. teuraseläinten tainnutus ja nylkeminen. Lihanleikkaamossa tehtävänäsi ovat lihan erottelu ja jalostus eteenpäin tuotantoprosessissa.

Mitä odotamme työntekijöiltämme? Erityisen tärkeää meille on, että suhtaudut työhösi innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta teurastamotyöskentelystä. Työ tehdään alle +6C lämpötilassa ja se on fyysisesti raskasta, joten edellytämme hakijalta hyvää fyysista peruskuntoa. Lisäksi edellytämme hakijalta hygieniapassia ja salmonellatodistusta. Eläinten teurastukseen liittyvät toimet vaativat työntekijältä kelpoisuustodistuksen. Todistus haetaan valitulle työntekijälle yhdessä asiakasyrityksemme kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua asiakkaidemme toimintaan ja kauttamme sinulla on halutessasi myös mahdollisuus siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi. Tehtävästä maksettava palkka on 15€/h. Voit esittää oman palkkatoiveesi hakemuksen yhhteydessä. 

Täytä hakemuksesi viimeistään 31.1.2019. Voit liittää mukaan myös CV:si. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi