(Poistunut julkaisusta)

Lihanleikkaaja
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018
Go On Oulu etsii asiakkaalleen Sodankylään

LIHANLEIKKAAJAA

Etsimme elintarviketeollisuudessa toimivalle asiakkaallemme pikaisesti lihanleikkaajaa syyssesonkiin.

Työt alkavat heti ja jatkuvat sesongin ajan. Osaavalle ja monipuoliselle lihanleikkaajalle mahdollisuus pidempään työsuhteeseen ja osaaminen huomioidaan myös palkassa.

Työt tapahtuvat pääsääntöisesti aamuvuorossa ma-pe, mutta varauduthan sesonkiajan vuoksi myös ilta- ja viikonlopputyöhön. Toivommekin joustavuutta niin työtehtäviin kuin työaikoihinkin työn sesonkiluonteisuuden vuoksi. Sinulla tulisi olla myös aiempaa kokemusta lihanleikkaajan tehtävistä. Riistan leikkauksen osaaminen katsotaan eduksi sekä kuorma-autokortti. Pystyt työskentelemään kiireessäkin tarkasti ja työnjälkesi on tasalaatuista.

Edellytämme:
- Hygieniapassia
- Itsenäistä otetta työntekoon ja tarkkaa työnjälkeä
- Joustavuutta työajoissa ja hyvää fyysistä kuntoa

Tarjoamme:
- Runsaasti työtunteja
- Motivoivan palkkauksen osaamisen mukaan

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä
Palkka: Palkkatoive
Työn kesto: 2-6kk, mahdollisuus pidempään työsuhteeseen

Laita pikaisesti hakemusta osoitteessa: www.go-on.fi. Aloitamme haastattelut välittömästi. Emme valitettavasti pysty käsittelemään sähköpostihakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Oulun yksikönjohtaja Juha Lämsä p. 044 330 8810.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.