(Poistunut julkaisusta)

Lihanleikkaaja Kittilään
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista poronlihanleikkaajaa Kittilään. Töitä on tarjolla alustavasti tammikuuhun saakka ja majoitus on järjestetty työntekijöille kohteessa.
Odotamme sinulta
Etsimämme henkilö taitaa elintarviketuotannon perusteet, ymmärtää leikkaamohygienian tärkeyden ja sitoutuu noudattamaan työturvallisuusmääräyksiä ja omavalvontatoimenpiteitä. Toivomme, että olet joustava, tehokas, mutta ennen kaikkea huolellinen työntekijä.
Koulutus ja työkokemus
Edellytämme, että sinulta löytyy alan koulutus (esimerkiksi Lihanjalostajan ammattitutkinto) ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Odotamme, että lihanleikkausprosessin ja ruhon paloittelun perusteet (paloittelu, työvälineet, suojavaatteet, vastaanottotarkistus) ovat hallussa ja pystyt työskentelemään itsenäisesti. Sinulla tulee myös olla voimassa oleva hygienitodistus.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle työsuhteen, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi monipuolisissa työtehtävissä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelemme sopivia tekijöitä jo hakuaikana, joten mikäli tunnistat itsesi käythän jättämässä hakemuksesi pikimiten. Liitä myös mukaan ajantasainen CV. Huomioimme vain järjestelmän kautta jätetyt hakemukset.

Toivottavasti tapaamme pian haastattelun merkeissä!
Kesto
4 kuukautta
Lisätietoja
Jere Konttila, Jere.Konttila@vmp.fi, 0400188666
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 22.11.2018 mennessä.