(Poistunut julkaisusta)

Lihamyyjä, K-Citymarket Turtola, Tampere
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2020
Pysyykö veitsi kädessäsi etkä säikähdä edessäsi olevaa ruhoa, vaan lähdet osaavasti leikkaamaan niin palat karjalanpaistiin kuin leikkeet pannulle?

Etsimme asiakaspalveluasenteella varustettua LIHAMYYJÄÄ huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-Citymarket Turtolassa ylittää asiakkaidemme odotukset.

Lihamyyjänä tunnistat onko edessäsi oleva liha nautaa, possua vai kanaa. Eikä sormesi mene keskelle suuta, kun sinua pyydetään leikkamaan mehukkaat entrecote-pihvit. Työ on käsityötä, joka tehdään huolella ja tarkkaan, tasalaatuisen ja hyvän laadun varmistamiseksi.
Kaikki aiempi kokemus vastaavista työtehtävistä sekä mm. ravintola-alan koulutus/kokemus ravintolan keittiötyöstä katsotaan eduksi.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja työtunteja on tarjolla vähintään 30h/vko. Työvuorot tulevat sijoittumaan myymälään aukioloaikojen mukaisesti.
Palkka määräytyy kaupan alan TES:n mukaan ja työsuhde muodostuu työntekijän ja StaffPointin välille.

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.


Edellytämme sinulta

Aikaisempaa kokemusta lihankäsittelystä
Asiakaspalveluasennetta ja tiimihenkeä
Sitoutuneisuutta, kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva työsuhde
Hygieniapassia


Tarjoamme sinulle

Osaavan ja innostavan tiimin tuen
Mukavat työkaverit
Mukavan työympäristön
Vastuullisen tehtävän, missä ammattitaitoasi arvostetaan


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään VIDEOHAASTATTELUNA, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.


Lisätietoja

Anna-Riikka Ylismaa
Resurssipäällikkö
0207206303
anna-riikka.ylismaa@staffpoint.fi
StaffPoint Oy, Ruoholahdenkatu 14, 00180 Helsinki