(Poistunut julkaisusta)

LIHAMESTARI/MYYJÄ MAKULIHAAN
Maatilan lihakauppa Makuliha Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019
Maatilan lihakauppa Makuliha Oy
Vanhanajan lihakaupasta tuttua palvelua. Maistuvia makkaroita, grilliherkkuja, leikkeleitä, lähitilojen tuorelihaa ja suussa sulavia palveluja. Maukasta elämää Makulihasta.
Toimenkuva
Haluatko olla tekemässä hyvää suomalaista ruokaa? Pitkäaikainen työntekijämme on jäämässä eläkkeelle ja haemme nyt uuttaa LIHAMESTARIA/MYYJÄÄ.

Työssäsi myyt suomalaista lihaa ja lihavalmisteita idyllisessä tilapuodissamme Tammelassa. Annat panoksesi myös lihan käsittelyssä ja lihavalmisteiden tuotannossa. Työ on siis hyvin monipuolista ja vaihtelevaa osana iloista ja ammattitaitoista porukkaa.
Odotamme sinulta
Me arvostamme, että olet ahkera ja iloinen asiakaspalvelija. Olet kiinnostunut suomalaisesta ruuasta ja sen valmistuksesta. Katsomme työkokemuksen elintarvike- tai keittiöalalta eduksi, mutta tarvittaessa me koulutamme sinut tehtävääsi.
Muut tiedot
Etsimme ennen kaikkea pitkäaikaista työntekijää, joka haluaa olla tärkeä osa tiimiämme. Työaika on 40h/viikko.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostitse osoitteeseen forssa@vmp.fi viimeistään 6.10.2019. Rekrytointiprosessin hoitaa VMP Forssa, mutta työsopimus solmitaan suoraan Makulihan kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Isabella Sillstén-Olufuwa 050 582 4422 (ark. 8-16).
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Isabella Sillstén-Olufuwa, isabella.sillsten-olufuwa@vmp.fi, 0505824422
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 06.10.2019 mennessä.