Lihamestari/lihanleikkaaja
Myllynkivet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019
Myllynkivet Oy
Torpparin Liha sijaitsee Männistön luomutilalla Punkalaitumella eteläisellä Pirkanmaalla.
Tilan toiminta on keskittynyt alkuperäisen suomalaisen lihan jalostukseen, teurastamo ja leikkaamo toiminnan lisäksi tilalla kasvatetaan Suomen alkuperäisnautaa ja lampaita sekä viljaa ja heinää. Syöntilaadultaan parhaan pihvilihan vaatimuksiin kansainvälisillä markkinoilla on yhtenä edellytyksenä tender stretch riiputustekniikka ja vaiheittanen ruhojäähdytys. Tämän palvelun saa Torpparin Lihalta ensimmäisen Suomessa. Toiminnalla on pitkät perinteet 1990 luvun alkupuolelta. Alkuvuosina on teurastettu ja leikattu sikaa sekä riistaa nyt toiminta on keskittynyt lampaan ja naudan teurastamiseen, leikkaamiseen ja paloitteluun.

Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme Punkalaitumelle lihamestaria/lihanleikkaajaa pitkäkestoiseen vakinaistuvaan työsuhteeseen. Työ on kokoaikainen 40h/vko. Syksyn sesonkiaikoina saattaa olla tarvetta viikonloppu sekä iltatöillekkin. Työ alkaisi elokuussa sovitellusti kesälomakauden jälkeen. Yrityksen leikkaamat lihat päätyvät ravintoloihin, lihatiskeihin sekä kuluttajille.
Odotamme sinulta
Alan koulutusta sekä työkokemusta. Haemme asiakaspalveluhenkistä, itsenäisen ja vastuullisen työotteen omaavaa henkilöä. Työssä on mahdollisuus edetä leikkaamopuolen päälliköksi. Englannin sekä ruotsinkielen taito on eduksi.
Muut tiedot
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Lisätietoja paikasta voit kysyä toimistoltamme numerosta 044 776 5175/ Lotta Toivola. Jätä hakemuksesi osoitteessa www.vmp.fi tai sähköpostilla huittinen@vmp.fi
Kesto
mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen
Lisätietoja
Lotta Toivola, huittinen@vmp.fi, 0447765175
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 01.07.2019 mennessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1277116
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lotta Toivola (huittinen (a) vmp.fi)
  • Puhelin: 0447765175
  • Sijainti: Punkalaidun