(Poistunut julkaisusta)

Lihamestari/-myyjä Makulihaan
Maatilan lihakauppa Makuliha Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018
Maatilan lihakauppa Makuliha Oy
Makuliha tunnetaan käsityönä valmistetuista erikoismakkaroista, leikkeleistä ja muista lihaisista herkuista. Kaikki tuotteemme kehitetään, maistetaan ja valmistetaan maatilallamme Tammelan Kärsäkujalla. Suomalaisesta lihasta ja aidoista raaka-aineista syntyy jatkuvasti uusia, jäljittelemättömiä makuelämyksiä asiakkaidemme iloksi.

Perheyrityksemme on perustettu vuonna 1991, ja sitä johtavat sisarukset Riikka Ali-Lekkala-Toivo ja Jussi Ali-Lekkala. Riikka on Makulihan toimitusjohtaja, ja makkaramestari Jussi vastaa tuotekehityksestä. Makuliha on alusta alkaen halunnut tarjota herkkusuille mahtavia makuelämyksiä ja iloista asiakaspalvelua – Maukasta elämää!
Toimenkuva
Makulihan tilapuotiin kannattaa poiketa kauempaakin! Tammelassa, perinteisen maatilamme viihtyisässä pihapiirissä sijaitsevan tilapuodin tiskeistä löydät sesonki- ja grilliherkkuja, savusaunan palveja, persoonallisia leikkeleitä ja makkaroita sekä lähitilojen tuorelihoja. Tilapuodissamme saat vanhanajan lihakaupoista tuttua palvelua. Osaavat ja ystävälliset lihamestarimme tarjoavat mielellään maistiaisia, suosittelevat sopivia tuotteita ja vaihtavat päivän kuulumiset.

Haluaisitko sinä kuulua tähän liha-alan ammattilaisten iloiseen porukkaan?

Makulihaan haetaan nyt lihamestaria/-myyjää. Tässä työssä pääset myymään laadukasta kotimaista lihaa ja lihavalmisteita. Monipuolisessa työssä tulet antamaan panoksesi myös lihan käsittelyssä ja lihavalmisteiden tuotannossa. Yksikään päivä ei ole samanlainen ja mukavassa työporukassa viihdyt varmasti.
Odotamme sinulta
Meille tärkeintä on, että sinä olet ahkera ja iloinen asiakaspalvelija sekä kiinnostunut suomalaisesta ruoasta ja sen valmistuksesta. Työkokemus tai koulutus elintarvike- tai keittiöalalta katsotaan eduksi, muttei ole välttämättömyys, sillä koulutamme sinut tehtävään.
Muut tiedot
Työaika on 40h/viikko. Etsimme pitkäaikaista työntekijää, joka sitoutuu meihin ja haluaa olla osana tiimiämme.

Kun nyt haluat liittyä meidän työporukkaan, laita hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostilla osoitteeseen forssa@vmp.fi 24.9.2018 mennessä. Rekrytointiprosessin hoitaa VMP Forssa, mutta työsopimus tehdään suoraan Makuliha Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Sonja Laine p. 050 582 4422 (arkisin klo 9-15).
Kesto
Vakituinen työ
Lisätietoja
Sonja Laine, Sonja.Laine@vmp.fi, 0505824422
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.09.2018 mennessä.