(Poistunut julkaisusta)

Lihakaupan myyjä, Turun Mestaripalvi Oy, Turku
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019
Sinä joka arvostat lähiruokaa ja laatua, tervetuloa töihin

LIHAKAUPAN MYYJÄKSI

Turun Mestaripalvin lämminhenkiseen myymälään.
Heti Länsikeskuksen välittömässä läheisyydessä toimii todellinen lähiruokaa rakastavan ihmisen herkkukauppa. Talon sydän on kaikenkattava palvelutiski, jossa paikan päällä leikattujen kotimaisten lihojen lisäksi tarjotaan Mestaripalvin kotitekoiset valmisruoat, mm. makkarat, leikkeleet, maksalaatikot, kaalikääryleet, lindströmin pihvit ja salaatit. Tuoretuotteiden lisäksi myymälästä on saatavilla pakasteita ja säilykkeitä, sekä muiden lähituottajien valikoimaa esim. hunajaa, kananmunia, reikäleipää, marinadeja ja mausteita.

Teemme työtä rakkaudesta ruokaan ja toivomme sitä myös sinulta! Lihakaupan myyjänä olet se tekijä, joka varmistaa parhaan ostokokemuksen asiakkaalle joka päivä. Olisiko sinusta lihakaupan myyjäksi Turun Mestaripalville?

Meillä on pitkät perinteet alalla ja leikkaamamme liha on Suomalaista, lähialueella kasvatettua ja parasta laatuluokkaa. Kohtaa myymälä ja sen ihmiset osoitteessa https://www.mestaripalvi.fi/

Työ on kokoaikainen ja vakituinen kaksivuorotyö. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille. Palkkaus Kaupan alan työehtosopimuksen mukainen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.


Edellytämme sinulta

Ravitsemus-alan koulutus tai kaupan alan työkokemus
Asiakaslähtöistä palveluasennetta
Hyviä ja joustavia tiimityöskentelytaitoja
Hyvä fyysinen kunto (seisomatyö)
Hygieniapassi
Salmonellatodistus (negatiivinen)
Suomen kielen täydellinen osaaminen


Tarjoamme sinulle

Kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen
Kuukausipalkka
Erittäin mukavat työkaveri ja osaavan liha-alan yrityksen tuen
STAFFSPECIAL-henkilöstöedut


Kiinnostuitko?

Ole nopea! Työntekijävalintoja tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä mahdollisesti jo ennen hakuajan sulkeutumista. Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluina, joihin kutsut toimitetaan jatkoon valituille henkilöille sähköpostitse. Tarkkailethan siis sähköpostiasi!


Lisätietoja

Ilkka Tarvainen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
0207206225
ilkka.tarvainen@staffpoint.fi