(Poistunut julkaisusta)

Light Cognitive Oy, Sales Manager - Big Sky myynnin kasvattaja
Badenoch & Clark

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018
Light Cognitive Oy
Suomalainen Light Cognitive valmistaa hyvinvointia tukevia innovatiivisia valoratkaisuja, jotka tuovat luonnonvalon sisätiloihin. Big Sky syntyi oivalluksesta - valolla on perustavanlaatuinen vaikutus terveyteen. Big Sky -tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja toiminnallisia - olipa tarpeena piristävä, palauttava tai unirytmiä tukeva valaistus. www.lightcognitive.com www.bigsky.fi

B2B Sales Manager Big Sky® -luonnonvaloratkaisujen myynnin kasvattamiseen
Vastuullasi on tuotteiden myynti B2B-kohderyhmän yrityksille sisältäen esim. arkkitehdit, suunnittelijat, hotellit, sairaalat ja koulut. Kykyjesi mukaan sinulla on jatkossa mahdollisuus vastuun laajentamiseen. Tukenasi ja myyntikumppaninasi ovat palvelevan yrityksen kaikki työntekijät! Kontaktoit aktiivisesti potentiaalisia asiakkaita, sidosryhmiä ja jakelijoita auttaen heitä löytämään ratkaisujemme kokonaishyödyt heidän omiin suunnitelmiinsa. Raportoit toimitusjohtajalle ja panoksellasi myynnin näkökulmasta autat yrityksen kavua ja kehitystä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää intohimoa asiakaslähtöiseen ratkaisumyyntiin, sekä innostusta hyvinvointiin ja sisustuselementteihin. Kiinnostusta teknologisiin ratkaisuihin auttaa ymmärtämään, miten ratkaisujamme voi hyödyntää erilaisissa tiloissa. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta valaisinratkaisuista, kuitenkin kyky vaikuttaa ja kehittää toimintoja, hyvät verkostot, sekä erityisesti halu kehittyä auttavat menestymään.

Olet yrittäjähenkinen, menestyksen nälkäinen ja sinnikäs myyjä, aktiivinen verkottuja ja toimit itsenäisesti ollen myös tiimipelaaja ratkaisuhakuisella asenteella. Hyvillä sosiaalisilla taidoilla, organisointikyvyllä ja ennakkoluulottomalla toiminnalla saat muutkin innostumaan tarinastamme.

Sinulla on jo kokemusta erityisesti aktiivisesta projekti-/ratkaisumyynnistä. Sisustus- ja tilasuunnittelumaailman tuntemus, sekä kansainvälinen kokemus on eduksi. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, muut kielet ovat hyvä lisä.

Tarjolla on ainutlaatuinen mahdollisuus kehittää, kehittyä kasvavassa yrityksessä. Myynnin kasvu on ollut nopeaa tietoisuuden kasvaessa. Jo nyt on vahvoja näyttöjä laadun arvostuksesta, esim. Hotel St. George Kämp Group, Martela, Supercell, L'Oréal, Hôpital de La Tour Genève... Jälleenmyyjiä on myös Suomen ulkopuolella, mm. UK, Ranska, Sveitsi ja Hollanti. Valaisinratkaisujen avulla vaikutamme ihmisten hyvinvointiin Suomessa ja maailmalla!

Mikäli haluat mukaan kasvuun, hae heti, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!
Lähetä hakemuksesi viimeistään ma 21.5.18 www.badenochandclark.fi -sivujen kautta.
Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Badenoch & Clarkin konsultti Mika Palmio 0400 53 55 53.

Badenoch & Clark on kansainvälinen rekrytointi- ja suorahakuyritys, joka on keskittynyt korkean profiilin rekrytointeihin 13 maassa. Adecco Groupiin kuuluvan yrityksen ydinajatuksena on turvata sekä hakijoiden, että rekrytoivien yritysten menestys myös tulevaisuudessa. Tähän päästään tarjoamalla työnhakijoille heidän motivaatiota, osaamistaan ja kykyjään erinomaisesti vastaavia tehtäviä.