(Poistunut julkaisusta)

LIFESTYLE-VERKKOTUOTTAJA
Otavamedia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Etsimme Kodin lehdet -mediaperheeseen lifestyle-sisällöt tuntevaa tuottajaa kokoamaan ja kehittämään uusia verkkokonsepteja sekä erikoislehtiämme.

Kodin lehtien brändeihin kuuluvat Kotiliesi, Kotiliesi Käsityö, Maalla ja Deko. Vuonna 2019 Kotiliesi.fi nousi suurimpien joukkoon kilpailijaryhmässään, ja tavoitteemme on yhä korkeammalla.

Otavamedian Kodin lehdet hakee kokenutta ja energistä, verkkosisältöihin perehtynyttä lifestyle-tuottajaa. Odotamme sinulta rautaista digitaalista osaamista ja analytiikan hallintaa.

Sinulla on kyky löytää, tunnistaa ja koota eri kohderyhmiä kaupallisesti kiinnostavia konsepteja verkossa ja printissä. Nautit yhteistyöstä sisäisten sidosryhmien kanssa, mutta työskentelet myös itsenäisesti ja itseohjautuvasti. Vahva osaaminen Kodin lehtien aihealueita (ruoka, sisustus, käsityö, country living) kohtaan on ehdoton edellytys.

Arvostamme ideoita ja uusia näkemyksiä, ja haluamme auttaa sinua oppimaan uutta ja kehittymään ammatillisesti suuren mediatalon innostavassa ympäristössä. Organisaatiossamme viihtyy sujuvasta yhteistyöstä ja itsenäisestä toiminnasta nauttiva henkilö.

Tarjoamme kiinnostavan ja kehittyvän tehtävän vakavaraisessa yhtiössä. Tiimisi on innostunut ja ammattitaitoinen. Varmistamme menestyksesi digikehitys ja -myyntituella. Tässä työpaikassa voit hyödyntää kaikkea osaamistasi ja oppia koko ajan uutta. Työpisteesi sijaitsee uusissa toimitiloissamme Pasilan Triplassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin Konsultti Tarja Oinonen, tarja.oinonen@mercuriurval.com,  puh. 050 5314 864. Parhaiten tavoitettavissa maanantai 18.11. ja 25.11, sekä torstai 21.11. ja 28.11. Jätä hakemus palkkatoiveineen 1.12.2019 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.com tunnuksella FI-14740. Kontaktoimme tehtävään sopivia kandidaatteja jo hakuaikana.