Levytyökeskusoperaattori
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Etsitkö seuraavaa paikkaa mukavasta ja työntekijöitä arvostavasta työpaikasta, jossa saat kilpailukykyisen palkkauksen, päivätyön ja vakituisen työsuhteen sekä vakavaraisen ja pitkäikäisen työnantajan? Jatka lukemista!

Tietoa työstä:
Tulisit tekemään työtäsi mukavassa, rennossa ja ammattitaitoisessa tiimissä osavalmistussolussa. Työ itsessään pitää sisällään Amadan modernin CNC levytyökeskuksen käyttämistä ja asetusten tekoa Amadalla. Mikäli osaat tehdä ohjelmia tai testausta, on tämä iso plussa, mutta ei pakollista ja saat työhön osaajalta hyvän perehdytyksen. Työstettävät kappaleet ovat erikokoisia metallilevyjä. Työ alkaa vuokratyösuhteena ja määräajan jälkeen työntekijän on mahdollista siirtyä asiakasyrityksemme omille palkkalistoille. Työtehtävät sijoittuvat arkeen klo 7 - 16 välille. Työpaikka sijaitsee Loviisassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Mitä etsimme?
Toivomme, että sinulla olisi kokemusta levytyökeskuksen operaattorin tehtävistä, joko koulun tai työn kautta. Emme aseta vaatimuksia työkokemusvuosillesi, vaan voit olla vastavalmistunut, kokenut konkari tai kaikkea tältä väliltä. Toivomme toki myös, että omaat vastuullisen asenteen työhösi.

Mitä työpaikka tarjoaa?
Saat vakavaraisen ja arvostetun työnantajan, jossa on erittäin vahva tilauskanta sekä erinomaiset tulevaisuuden näkymät. Työ on vakituinen ja palkkaus tehtävään kilpailukykyinen. Työilmapiiri yrityksessä on avoin ja kannustava sekä arvostava. Pitkät ja vakaat työsuhteet ovat yksi tämän yrityksen kulmakivistä.

KIINNOSTUITKO?
Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän oheisen linkin kautta hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian, mutta viimeistään 24.1.2021. Lisätiedot tehtävästä Adeccolta antaa Senior HR Consultant Jussi Miettinen, jussi.miettinen@adecco.fi tai puhelimitse tiistaisin klo 13 - 16 p. 0400 670152.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1411529
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Antti Riihimäki (antti.riihimaki (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Kuggom, Hamina, Kotka, Porvoo