(Poistunut julkaisusta)

Levytyökeskus operaattori
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018
Mittametalli Oy metalliteollisuuden alihankkija. Yritykselle on tärkeä olla kehityksen kärjessä konekannan osalta, tämä yhdessä osaavan henkilöstön kanssa on mahdollistanut voimakkaan kasvun. Tämän kasvun tueksi tarvitsemme uusia henkilöitä seuraaviin tehtäviin.

Etsimme nyt Mittametalli Oy:lle osaavaa Levytyökeskus operaattoria vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtävässä käytät levytyökeskus/Laserkonetta.

Tehtävässä menestymiseen auttaa Alankoulutus tai -työkokemus, tarkka ja huolellinen asenne sekä reipas ote työntekoon. Arvostamme aikaisempaa kokemusta levytyökeskuksen käyttämisestä, mutta emme sitä edellytä, tärkeitä on kiinnostus ja innostus työtä kohtaan.

Työpaikalle kulkeminen ei onnistu julkisilla kulkuneuvoilla, joten ajokortti ja auton käyttömahdollisuus on hyvä olla. 

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen hakulinkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä Heimolta antaa Ville Väkeväinen, 044 777 5103, ville.vakevainen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.