(Poistunut julkaisusta)

Levytyökeskuksen käyttäjä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Haemme teolliselle asiakkaallemme Outokumpuun levytyökeskuksen (lävistyskone) käyttäjää.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja kuvanlukutaitoa, tai aikaisempaa kokemusta vastaavista/teollisuuden työtehtävistä. Lisäksi olet nopea oppimaan uusia asioita, tarkka ja huolellinen työssäsi, ja pystyt työskentelemään 2-vuorossa. Haemme kuitenkin ennen kaikkea henkilöä, jolla on asenne kohdallaan ja aito halu työskennellä metallialalla, sillä tehtävään perehdytetään kyllä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan muutaman kuukauden määräaikaisuudella, mutta kehityskykynsä osoittavalla henkilöllä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työhön.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi tehtävään pikaisesti, sillä työ alkaa mahdollisimman pian! 

Lisätietoja: piia.sallinen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 385 4280

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.