(Poistunut julkaisusta)

Levytyökeskuksen käyttäjä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Etsimme asiakkaallemme Orimattilaan levytökeskuksen käyttäjää.

Työnkuvaus:

Olet osana yritystä, joka valmistaa sekä omia tuotteita, että muita tuotteita eri alojen yrityksille sopimusvalmistuksena. Käytössäsi on Amadan levytyökeskus ja työskentely tapahtuu kahdessa vuorossa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä levytyökeskuksen käyttökokemusta. Hyvä ymmärrys lävistystyökaluista ja piirrustustenlukutaito on tärkeää. Jos omaat reippaan asenteen etkä hätkähdä työskennellä myöskään ajoittaisen kiireen parissa, voit olla etsimämme henkilö.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme mahdollisuutta työskennellellä mielenkiintoisen työn parissa kasvavassa ja kehittyvässä kotimaisessa yrityksessä energisessä työporukassa. Valittu henkilö saa hyvän perehdytyksen sekä osaavien ammattilaisten tuen päivittäiseen tekemiseen. Työsuhteessa noudatetaan teknologiateollisuuden tessiä ja palkkaus on kilpailukykyinen.

Hakuprosessi:

Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan. Jätäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta, jossa kerrot osaamisestasi ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Elina Forssell
elina.forssell@workpower.fi
0407069967