(Poistunut julkaisusta)

Levytyökeskuksen käyttäjä
Antti-Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018
Antti-Teollisuus Oy
Antti-Teollisuus Oy on Salon Kuusjoella toimiva nykyaikainen ja kansainvälinen metallituotetehdas. Valmistamme viljankuivaamoja sekä risteilyalusten hyttien ovia kokonaisliikevaihdon ollessa noin 16 MEUR. Tuotteistamme suurin osa menee vientimarkkinoille.
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme Antti-teollisuuteen kahta levytyökeskuksen käyttäjää. Voit olla taustaltasi kokeneempi metallialan ammattilainen tai olla vasta urasi alkupuolella.
Meille on tärkeintä, että sinulla on kova halu tehdä töitä ja oppia uutta ja sinulla on hyvä työmoraali ja hyvä fyysinen kunto.
Olet etsimämme henkilö, jos haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn.
Odotamme sinulta
Aiempi kokemus levytyökeskuksella (Amada tai Finn-Power) työskentelystä katsotaan eduksi, mutta halu oppia sekä reipas ja motivoitunut asenne ovat avainasemassa! Työ on 3-vuorotyötä.
Koulutus ja työkokemus
Sinulla on Metallialan koulutus tai muutaman vuoden työkokemus alan töistä.
Arvostamme monipuolisuutta ja halua kehittää omaa tekemistä.
Muut tiedot
Työpaikan sijainnin vuoksi tarvitset oman auton työmatkoja varten. 3-vuoro valmius oltava.
Palkka määräytyy osaamisen mukaan ja kasvaa tekijän kehittyessä. Teknologiateollisuuden TES. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut välittömästi. Jos olet uusi hakija, luo oma hakuprofiilisi ja asiointitunnuksesi osoitteessa vmp.fi ja hae tätä paikkaa. Mikäli sinulla on jo tunnukset, voit hakea tätä paikkaa suoraan kirjautumalla sisään asiointipalveluumme.
Kesto
6 kk ja mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen
Lisätietoja
Seija Rahkonen, Seija.Rahkonen@vmp.fi, 02- 728 1450
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 04.12.2018 mennessä.