(Poistunut julkaisusta)

Levytyökeskuksen käyttäjä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Etsimme asiakkaallemme Orimattilaan levytökeskuksen käyttäjää

Tässä työssä onnistuminen edellyttää aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä levytyökeskuksen käyttökokemusta. Sinulla on hyvä ymmärrys lävistystyökaluista ja osaat lukea piirustuksia. Työ edellyttää myös vuorotyövalmiutta (2-vuorotyö).

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja mahdollisuuden työskennellä menestyvässä kotimaisessa yrityksessä. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan, mutta mahdollisimman pian. 

Kiinnostuitko? Kaipaatko uusia haasteita? Jos haluat sitoutua työhön, omaat reippaan asenteen etkä hätkähdä työskennellä myöskään ajoittaisen kiireen parissa, voit olla etsimämme henkilö. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Haastattelemme jo hakuajalla.

Lisätietoja: Elina Forssell, elina.forssell@workpower.fi, 0407069967