(Poistunut julkaisusta)

Levytyökeskuksen käyttäjä, Laukamo
Laukamo Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019
LAUKAMO-Yhtiöt on suomalainen sopimusvalmistaja, joka tarjoaa laajan valikoiman ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin neljällä eri liiketoiminta-alueella. Tarjoamme sopimusvalmistuspalveluja elektroniikan, ruiskuvalun, nestemäisen silikonin ja ohutlevyn osalta tuotesuunnittelusta asiakastoimitukseen. Omia tuotteita tarjoamme televerkon rakentamiseen ja konesaleihin. Toimintamme on laatusertifioitu ja olemme sitoutuneet jatkuvaan kehitystyöhön. Toimimme eettisesti ympäristönäkökohdat huomioiden ja tavoitteemme on vähentää omaa hiilijalanjälkeämme. Keskeisenä toimintaperiaatteena operatiivisen toiminnan kehittämisessä noudatetaan LEAN-filosofiaa.

Nyt haemme ohutlevytehtaallemme Somerolle työhöntarttuvan asenteen omaavaa LEVYTYÖKESKUKSEN KÄYTTÄJÄÄ.

Hakijoille on eduksi kokemus CNC-ohjatulta levytyö- tai koneistuskeskukselta. Arvostamme työkokemusta, mutta huomioimme haussa myös työuransa alussa olevat ja vasta valmistumassa olevat hakijat. Odotamme valmiutta 2-vuorotyöhön. Tehtävään on mahdollisuus vakinaistua

Yhteistyökumppanimme haussa on VPS Henkilöstöpalvelu. Työpaikan hakulomake on täytettävissä www.vps.fi -sivuilla 25.8.2019 asti. Täytä hakemus pikaisesti oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi, voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai sähköpostitse salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.