Levytyökeskuksen käyttäjä, Kesätyö, Ojala Yhtymä
Go On

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Ojala Group on sopimusvalmistuksen edelläkävijä. Heillä on lähes 60 vuoden kokemus vaativista asiakasprojekteista. Asiakkaita ovat eri teollisuudenalojen laite- ja konevalmistajia. Palvelut kattavat haastavat järjestelmätoimitukset, kokoonpanot, mekaniikan valmistuksen, sekä tuotteen elinkaaren tukipalvelut. Vuosikymmenten aikana kertynyt kokemus on tehnyt heistä huippuammattilaisia mekaniikkavalmistuksessa, kokoonpanoissa ja järjestelmätoimituksissa. Ojala Group kuuluu Leden Group -konserniin.

Tarjolla on myös Levytyökeskuksen käyttäjän työtehtävät. Olet huolellinen ja tarkka sekä innokas omaksumaan työn vaatimukset. Levytyökeskuksen käyttäjänä opit lukemaan työpiirustuksia ja käyttämään konetta sujuvasti. Matemaattinen ajattelu auttaa omaksumaan työpiirustuksia. Metallialan koulutus antaa sinulle tässä hyvän edun, mutta työn voi oppia kattavan perehdytyksen myötä. Työkaverien rinnalla suoriudut työtehtävistä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Työtä tehdään 2-vuorossa.

Saat hyvän ja monipuolisen perehdytyksen työtehtävistä sekä mukavien työkavereiden tuen. Maksamme palkkaa osaamisen/ ammattitaitosi mukaan/ teknologia tes.

Pääset nauttimaan Go On Henkilöstöetuohjelman eduista ja Ojala Akatemian verkko-perehdytysmateriaalista 24/7 ja paikallista palvelua koko työsuhteesi ajan.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, niin laita hakemuksesi tulemaan viipymättä. Kerro hakemuksessasi milloin voit työn aloittaa ja minne saakka voit jatkaa.

Valintoja tehtäviin tehdään jo hakuaikana, joten hae työhön heti ja varmista kesätyöpaikkasi!

Lisätietoja antaa Go Onilla Sanna Laitala 0400 385 010 tai sanna.laitala@go-on.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1551654
  • Tehtäväalue: Metalliteollisuus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Sievi