(Poistunut julkaisusta)

Levytyökeskuksen ja taivutusautomaattikoneen käyttäjä Nummelaan
Lautex Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019
Lautex Oy Ab
Oy Lautex Ab valmistaa ja markkinoi metallisia alakattoja sekä talorakennus- että laivanrakennusteollisuudelle. Lautex toimii myös teollisuuden alihankkijana. Oma laaja tuotevalikoimamme kattaa vaativatkin tarpeet. Tuotteistamme löytyvät paneeli-, säle-, kasetti- sekä ritiläkatot täydellisinä alakattojärjestelminä. Valmistamme alakattoihin myös asiakkaan yksilöimiä erikoisosia. Lautexin toimitilat sijaitsevat Nummelassa.
Liikevaihtomme on noin 8-9 M€ ja työllistämme yli 60 henkilöä. www.lautex.com
Toimenkuva
Työt lisääntyvät ja etsimme Lautexille Pivatic-levytyökeskuksen sekä Salvagnini-taivutusautomaatinkäyttäjää vakituiseen työsuhteeseen.
Odotamme sinulta
Odotamme hakijalta aiempaa kokemusta alalta, teknisten piirustusten lukutaitoa ja ohjelmointiosaamista. Koulutus tähän tehtävään tapahtuu Lautexilla. Sinulla pitää olla myös valmius vuorotyöhön, itsenäinen asenne sekä tahto hoitaa työsi hyvin ja sujuvasti.
Koulutus ja työkokemus
Tarjolla on hyvä työpaikka tuotannossa, johon on investoitu paljon uutta viime aikoina. Hae tehtävää ja muista, että hyvin täytetty profiili nopeuttaa hakusi käsittelyä. Tehtävä täytetään syksyn alussa. Mahdollisiin kysymyksiin vastaa tuotantojohtaja Ari Ågren Lautexilta, puh. 050 369 8941 arkisin klo 9-14 välisenä aikana.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Johanna Harjumäki, Johanna.Harjumaki@vmp.fi, 040 307 5402
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 05.09.2019 mennessä.