(Poistunut julkaisusta)

Levyttäjä
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019
Vepe Oy Peltonen - Turvallisuutesi on meille tärkeä


Vepe Oy:n tarina alkaa vuodesta 1934, jolloin Viljo Peltonen perusti metallialan yrityksen Helsinkiin, Hakaniemen rantaan. Tuolloin omien tuotteiden, esim. aluslevyjen ja ikkunan salparautojen lisäksi valmistettiin erilaisia koneita toisille yrityksille. Vähitellen toiminta laajentui ja yritys muutti ensin Malmille, jonka jälkeen lentokentän kupeeseen, Vantaalle.

Työturvallisuus ja tehokkuus ovat avainsanoja Vepe Oy:n tuotekehityksessä. Rakennustyömailla Vepe tunnetaan mm. turvakaiteista ja turva-askelmista. Vepe tuo myös laatua liikuntapaikoille mm. jääkiekkokaukaloiden, monitoimikenttien ja katsomoiden muodossa.

Vepeläiset etsivät nyt porukkaansa levyttäjää erilaisille urheilukentille. Tähän työhön sopiva koulutus on puusepän koulutus. Mikäli sellainen löytyy takataskusta, laitathan työhakemuksen tulemaan niin jutustellaan lisää.


Edellytämme sinulta

- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn

- Puusepän ammattitaitoa

- Suomen kielen taitoa

- Hyvää fyysistä kuntoa


Tarjoamme sinulle

- Vakituisen työsuhteen

- Mukavan päivätyön, myöhemmin mahdollisuus myös 2- vuorotyöhön

- Mahtavan työporukan


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.


Lisätietoja

Moona Göös
StaffPoint Oy
moona.goos@staffpoint.fi