(Poistunut julkaisusta)

Levyseppähitsaajia vakituisiin työsuhteisiin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2018Työn kuvaus:
  Juhani Haavisto Oy on vuonna 1987 toimintansa aloittanut tilauskonepaja. Kotkan Hovinsaarella ja Mussalossa sijaitsevissa yksiköissä konepaja työllistää yhteensä n. 70 ammattilaista. Toimintamme perustuu asiakkaiden tarpeiden ymmärtämiseen ja palveluidemme jatkuvaan kehittämiseen. Olemme luotettava kumppani osana asiakkaamme arvoketjua. Toimintamme perustuu sertifioituihin laatujärjestelmiin.

 
Juhani Haavisto Oy:n tavoitteena on olla konepajapalveluita tarjoavien yritysten joukossa haluttu palveluyritys ja työnantaja, kun mittareina ovat palvelun laatu ja asiakastyytyväisyys sekä henkilöstön hyvinvointi. http://www.juhanihaavisto.fi .
 

Haemme uudistuvalle ja voimakkaassa kasvussa olevalle asiakkaallemme Juhani Haavisto Oy:lle Levyseppähitsaajia vakituiseen työsuhteeseen Kotkaan. Työsuhde alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian.
 
 
Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa alan koulutusta sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä. Etsimme hyvällä positiivisella asenteella varustettua rautaista ammattilaista, jolla on laaja osaaminen ja kokemus konepajateollisuudesta. Olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka ei pelkää haastavimpiakaan tilanteita. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti.

 
Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kehittyvässä, dynaamisessa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Monipuolisen työnkuvan ja kilpailukykyisen palkan lisäksi asianmukaiset, siistit työtilat ja -välineet sekä hyvät työsuhde -edut. Saat toimia osana tiimiä, jossa on mahtavat kollegat sekä kannustava ja työntekijöitä arvostava ilmapiiri.
 
 
Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin HR Consultant Pietari Salmi, p. 040 820 4007, pietari.salmi@adecco.fi . Hae tehtävää nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haku päättyy 14.10 Hakemuksen voit jättää osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat .

Asiakkaan tehtävänimike:  Levyseppähitsaaja


Sijainti:  KOTKA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Pietari Salmi


Toimipaikka:  Kotka