(Poistunut julkaisusta)

Levyseppähitsaajia, Riihimäki
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Etsimme nyt asiakasyrityksellemme levyseppähitsaajia Riihimäelle.

Asiakasyrityksemme on toiminut alalla jo 60 vuotta. He toimittavat tuotantoteknologiaa, koneita, laitteita ja tietotaitoa betonielementtiteollisuudelle ympäri maailmaa.


Nyt on haussa useampi tekijä!

Etsimämme levyseppähitsaajat voivat olla jo useamman vuoden kokemuksen omaavia ammattilaisia tai vastavalmistuneita. Olemme kiinnostuneita eri työkokemuksen omaavista tekijöistä.

Toivomme hakijoilta ahkeraa ja reipasta asennetta työntekoa kohtaan, hyvää työmotivaatiota sekä levyseppähitsaajan koulutusta. Tehtävässä hitsataan lyhyitä hitsejä, eikä hitsausluokkavaatimuksia ole. Sen sijaan kuvien lukutaito on tärkeä olla. Työssä tullaan käyttämään siltanosturia, apulaitteet tähän löytyvät.

Työtä tehdään yhdessä päivävuorossa arkisin, mutta ruuhkahuippujen ja kiireiden aikana saattaa myös olla välillä 2-vuorotyötä. Tämän takia toivomme hakijoilta tarvittaessa vuorotyövalmiutta. 

Asiakasyrityksemme tarjoaa myös mahdollisuuden päästä mukaan ulkomailla tapahtuville työkeikoille. Työkeikat suuntautuvat yleensä Pohjoismaihin, Eurooppaan tai Aasiaan. Ulkomaan projektit eivät ole pakollisia, mutta halutessasi sinulla on mahdollisuus työskennellä myöskin ulkomaan projekteissa. 

Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä vuokratyösuhteella ja tietyn määräajan jälkeen on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseemme.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.