(Poistunut julkaisusta)

Levyseppähitsaaja/Welder, Kumera Machinery Oy
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.12.2019

Kumera-konserni tunnetaan höyrykuivaimien globaalina markkinajohtajana, perinteikkäänä teollisuusvaihteiden valmistajana, valimona ja raskaan konepajateollisuuden sopimusvalmistajana. Yritys palvelee teollisuuden alihankkijana tarjoten vaativia koneistukseen, lämpökäsittelyyn, hitsaukseen, kokoonpanoon ja pinnoitukseen liittyviä palveluita. Yritys sijaitsee Kylmäkoskella, rauhallisella alueella aivan päätien läheisyydessä. Kumera Machinery Oy on vakaa, kansainvälinen, työntekijöistä välittävä perheyritys, jolle työpaikan hyvä henki on tärkeää. Kumeralle jäädään, ja sinne tullaan tekemään töitä kauempaakin. Yritys auttaa tarvittaessa asunnon hankkimisessa ja tarjoaa hyvät työterveys- sekä liikuntapalvelut. 

Tutustu lisää yritykseen osoitteessa www.kumera.com ja katso myös yritysvideomme.


Meillä on nyt haussa Kumera Machinery Oy:n ammattitaitoisen henkilöstön vahvistukseksi Kylmäkoskelle

LEVYSEPPÄHITSAAJA (WELDER).


Etsimme henkilöä, joka omaa aikaisempaa kokemusta MAG-hitsauksesta sekä muista levy- ja metallirakennetöistä  tai on vaihtoehtoisesti innokas oppimaan uutta. Huomioimme myös oppilaitoksista vastavalmistuneet ja perustaidot omaavat hakijat! Voimassa olevat hitsauspätevyydet sekä kokemus TIG- ja jauhekaarihitsauksesta katsotaan eduksi.

Henkilönä olet itseohjautuvainen, tarkka, joustava sekä yhteistyötaitoinen. Omaat myös hyvän hahmotuskyvyn ja kuvien lukutaitoa. Sovellut vuorotyöhön eikä fyysinen työ ole rasite. 

Tarjoamme työhön kattavan perehdytyksen ja mukavan tiimin tuen. Työtä tehdään turvallisesti, huolellisesti ja hyvässä hengessä. Palkkaus on neuvoteltavissa aikasempi kokemuksesi huomioiden.

Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä yritykseen vakituiseen työsuhteeseen. Työ on 1-2-vuorotyötä, mutta edellytämme valmiutta myös 3-vuorotyöhön tarvittaessa.

Welder, you have experience in MAG-welding and metalwork. The most important thing is that you have a great attitude and you want to learn fast and to be part of the Kumera team!

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilainen. For more information, please contact Minna Kotilainen, tel: 044 740 4501 or minna.kotilainen@alenconsulting.fi.

Täytä hakemuksesi alla olevan linkin kautta ja hae rohkeasti kauempaakin! Fill your application and send your CV from the link below, join Kumera!

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=227
Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.