(Poistunut julkaisusta)

Levyseppähitsaaja/Welder, Kumera Machinery Oy (Akaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2019

Etsimme asiakkaallemme, Kumera Machinery Oy:lle Kylmäkoskelle 

LEVYSEPPÄHITSAAJAA (WELDER).

Kumera-konserni tunnetaan höyrykuivaimien globaalina markkinajohtajana, perinteikkäänä teollisuusvaihteiden valmistajana, valimona ja raskaan konepajateollisuuden sopimusvalmistajana. Yritys palvelee teollisuuden alihankkijana tarjoten vaativia koneistukseen, lämpökäsittelyyn, hitsaukseen, kokoonpanoon ja pinnoitukseen liittyviä palveluita. Yritys sijaitsee Kylmäkoskella, rauhallisella alueella aivan päätien läheisyydessä. Kumera Machinery Oy on vakaa, kansainvälinen, työntekijöistä välittävä perheyritys, jolle työpaikan hyvä henki on tärkeää. Kumeralle jäädään, ja sinne tullaan tekemään töitä kauempaakin. Yritys auttaa tarvittaessa asunnon hankkimisessa, tarjoaa hyvät työterveyspalvelut sekä liikuntapalvelut. Tutustu lisää yritykseen oheisen videon kautta: www.kumeramachinery.com!

Etsimme levyseppähitsaajaa, joka omaa kokemusta MAG-hitsauksesta ja on itseohjautuvainen, tarkka, joustava sekä yhteistyötaitoinen. Hän soveltuu vuorotyöhön eikä fyysinen työ ole rasite. Oppilaitoksista vastavalmistuneet hitsaajat sekä perustaidot omaavat hakijat huomioidaan myös! Voimassa olevat hitsauspätevyydet sekä kokemus TIG- ja jauhekaarihitsauksesta katsotaan eduksi.

Työhön saa hyvän perehdytyksen ja mukavan tiimin tuen. Työtä tehdään turvallisesti, huolellisesti ja hyvässä hengessä. Tässä työssä pärjää ilman suomen kielen taitoakin, tärkeintä on hyvä asenne!
 
Palkkaus on sopimuksen mukainen. Työsuhde alkaa vakituisella vuokratyöllä ja tämän jälkeen on mahdollisuus työllistyä yritykseen vakituiseen työsuhteeseen. Työ on 1-2-vuorotyötä, mutta valmius 3-vuorotyöhön edellytetään.

Welder, you may have experience of MAG-welding, you can also speak english or some other language, the most important thing is that you have a great attitude and you want to learn fast and to be part of the Kumera team!

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilainen. More information please contact Minna Kotilainen, tel: 044 740 4501.

Täytä hakemuksesi alla olevan linkin kautta ja hae rohkeasti kauempaakin! Fill our application and send your CV, join Kumera!

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=227 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.