(Poistunut julkaisusta)

Levyseppähitsaaja/hitsaaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

HR-Heikkilä Oy on 8 henkeä työllistävä perinteikäs yritys, joka on perustettu jo vuonna 1989 ja sen tuotantolaitos sijaitsee Punkalaitumella. Toiminta pohjautuu ISO 9001:2000 -standardin mukaiseen laatujärjestelmään ja nykyaikaiseen konekantaan. Heidän vuosien aikana hankittu tietotaito ja tekninen näkemys on asiakkaiden käytettävissä.

Haemme nyt heidän tiimiinsä Punkalaitumelle uusia levyseppähitsaajia/hitsaajia!

Jos olet itsenäiseen työskentelyyn kykenevä, soveltuvalla koulutuksella (levyseppähitsaaja/hitsaaja) ja alan kokemuksella varustettu tekijä, saatat olla juuri etsimämme henkilö! Käyttäjäyritys kouluttaa hitsausluokat itse tarpeen vaatiessa, hakijoille suoritetaan koehitsaus.

Työt alkavat mahdollisimman pian 4-6kk mittaisella vuokratyösuhteella joka tähtää vakinaistumiseen yrityksen kirjoille. Työ on 2-vuorotyötä, palkkaus teknologiateollisuuden TES.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko?

HAE PAIKKAA TÄSTÄ!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi