Levyseppähitsaaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Haemme asiakkaallemme Pomarkkuun levyseppähitsaajaa kokoonpanoon

Työnkuvaus:
Asiakkaamme on metallialan yritys, joka on erikoistunut mm. maanrakennuksen ratkaisuihin. Materiaali on pääasiassa 3-8 mm vahvuista mustaa rautaa ja hitsausmenetelmänä on umpilankahitsaus. Hakijalla tulisi olla aikaisempaa kokemusta levyseppähitsaajan tehtävistä. Toivomme myös aikaisempaa kokemusta esimerkiksi levyleikkauksesta ja särmäyspuristimista. Sinun ei tarvitse olla valmis alan ammattilainen, vaan hyvä asenne ja halu kehittyä ovat myös tärkeässä roolissa. Työtä tehdään päivävuorossa. 

Työssä menestyminen edellyttää:
Sinulla on vähintään jonkinlaista kokemusta hitsauksesta sekä alan koulutus. Työssä sinun on mahdollista kehittää taitojasi, kunhan peruskäsitteet ja työtavat ovat tuttuja. Monipuolinen osaaminen myös muista metallitöistä katsotaan eduksesi. Voimassa olevat työturva- ja tulityökortti ovat eduksesi.

Toivomme sinulta:
Olethan oma-aloitteinen sekä omaat hyvän työmotivaation. Olet tarkka ja työnjälkesi on siistiä. Reipas asenne ja halu tehdä monipuolisia töitä on valttisi!

Mitä tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja työskentelemään monipuolisessa työnkuvassa. Työ on alkuun määräaikainen, mutta osaavalla tekijällä on mahdollisuus työllistyä määräajan jälkeen suoraan asiakkaan kirjoille. Lisäksi työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä asioissa.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan tiloissa. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian!

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

HR Trainee
Markus Mailisto
markus.mailisto@workpower.fi
040 705 0722

Avainsanat: levyseppä, hitsaaja, levyseppä-hitsaaja, päivätyö, kokoaikatyö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1530701
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Satakunta, Pomarkku