Levyseppähitsaaja
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2021

Levyseppähitsaaja

Metforce Oy on kasvava teräsrakenteita tekevä tilauskonepaja Etelä-Karjalassa. Metforce hakee kauttamme levyseppähitsaajaa Artun pajan toimipisteeseen Kuukanniemeen.

Jos olet metallialan ammattilainen ja ammattiasi arvostava levyseppähitsaaja, niin tässä voi olla tilaisuutesi.

Odotamme, että sinulla on jo useamman vuoden kokemus levyseppähitsaajan tehtävistä ja olet mahdollisesti jo suorittanut luokat mustalle pienahitsaukselle. Työssä onnistumisessa auttaa, että sinulla on huolellinen työotetta, kuvienlukutaitoa ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn.

Työskentely tapahtuu päivätyönä yrityksen toimitiloissa Kuukanniemessä. Työt alkavat mahdollisimman pian ja töitä on tarjolla ensin muutama kuukausi ja kesän jälkeen tehtävään on mahdollisuus vakinaistua.

Palkanmaksu perustuu teknologiateollisuuden työehtosopimukseen ja palkka on neuvoteltavissa ja sitä on mahdollista tarkistaa työsuhteen jatkuessa. 

Hae tehtävää täyttämällä hakemus osoitteessa www.eezy.fi ja klikkaa ko. työpaikkaa.

Lisätietoa tehtävästä antaa Hanna Anttonen ma - pe klo 8.00 – 16.00 puh. 040 307 5604,
hanna.anttonen@eezy.fi.

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen –yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

 

 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1449060
  • Tehtäväalue: Metalliteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Karjala, Lappeenranta, Lemi