(Poistunut julkaisusta)

Levyseppähitsaaja
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2020

Haemme Lahden alueelle

levyseppähitsaajia mm. tehdasympäristöön. 

Työnkuva on monipuolinen ja toivomme henkilön olevan omatoiminen ja kädentaitoinen tekijä. Työssä onnistumisen edellytyksenä on metallialan koulutus tai kokemusta metallitöistä.

Työajat ovat pääsääntöisesti 7.00-15.30, mutta voivat vaihdella työtehtävien mukaan. Palkkaus on teknologiateollisuuden tes.

Jos koet olevasi sopiva henkilö tehtävään, laita hakemuksesti tulemaan oheisen linkin kautta. Työt alkavat kevään ja kesän aikana sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä arkisin ma-pe klo 10-15

Anni Vellonen

044 427 2325

anni.vellonen@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.